Det ska vara roligt med hund har jag hört! Och det är det. Och ingen har sagt att det är billigt heller! Chilra var en hejjare på att tugga diskborstar. Golvet var fullt av strån när man kom hem. Bäzta har idag tuggat sönder sin tredje fjärrkontroll till digitala boxensmileysmileyHundKRÄK! Och klantig matte. Så är det också varannandagen…

Imorse gick vi vår runda, ca 2.5 km tror Tobbe den är. Funkade hyfsat tycker jag nog. Fast å andra sidan mötte vi inga pulkaåkande ungar heller. Sen var det frid o fröjd, inga sattyg hemma när vi kom efter jobbet. Tobbe ut med B och jag lagade middag, därefter bakade jag pepparkakor, och hägnade in Bäzta. Efter det var klart o jag dammsugat så pratade jag med Cilla i telefonen och släppte-inte ont anande ut B ur inhägnaden. Sen upptäckte jag att jag hade lämnat kompostgallret öppet när jag bytte skiva i dvd;n. Hunden var ju inhägnadsmiley. För sent upptäckte jag dock detta. Samma hörn som hon tuggade på de förra rök alltså igen. Men nu var den på så det enda vi kan se nu är tv3, INTE min favvokanal. Men NCIS går ju i och för sig där så…VARFÖR säljer inte telebutiken nya fjärrkontroller??? Tobbe suckade bara o konstaterade att han inte vill ringa denna gång ockå. Jag får ringa imorgon. Undrar om man kan köpa 10-pack??? Man kanske skulle köpa box på Claes Olsson istället, de har nog 10-pack därsmiley! Så nu vet alla vilken julklapp vi vill ha! Messade Ullis o undrade om man kunde marinera fjärren i ättika, som B tycker är skitäckligt …..nu kom jag på det. Ska såklart rigga fälla med denna gamla fjärr. Vi lägger den på tv:n sen när hon tar den så blir det en ättiksduschsmiley , får hoppas att det funkar. Vi har ju två tuggade innan så vi kan ju marinera den ena….

Kvällsprommisen gick bra. Kände att jag var skitsur när jag gick ut. Men efter att ha upplyst fröken om vems tempo som gäller så fick vi till en hyfsat bra promenad trots plogbilarsmiley. Summa summarum ca 7.5 km idag. Vi börjar komma upp i kondis efter kastrering, vila o mina jäkla åkommor. Å det första jag fick höra när jag kom in på jobbet idag var att det går mycket magsjukasmiley. Gissa vad jag gjorde? Gick direkt i skåpet o tryckte i mig 10 vitpepparkorn. Vet ju inte om det egentligen var magsjuka jag hade fått förut, men att pepparn bet så det bara vart febern o värken kvar? Inatt ska Tobbe jobba så han kommer i hyfsad tid imorgon. Bäzta förhoppningsvis bara själv ett par tre timmar. Godnatt!