Igår skötte sig fröken exemplariskt. Idag-nä, inte direktsmiley. Hon är inte “dum” så, men förbannat ohörsam o galenpanna! Går på två ben för att försöka komma åt en snöklump som ligger mitt i vägen. Skitsur för att hon inte kommer åt den. Taggar på ALLT! Sån här var hon extra mycket i samband med löp, så jag hoppas att när hormonerna rinner ur så blir hon mer jämn. Är hon satkärring jämnt så blir det inte roligt. Men satkärring kan jag också vara-och jag vinner! Men jag tror mycket, eller det mesta, också beror på att hon inte fått jobba på länge, förutom ett spår förra helgen, samt har ju jag varit dålig ett tag. Snart blir det lite mer skogsträning. Vi hade en gammal segerbadensele som Tobbe haft på tidigare hundar när han bodde i föräldrahemmet. Den passar hyfsat bra om vi drar pulka utan vikt och i minusgrader, mao utan belastning. Så imorgon blir det roligt värre. Hinner vi ut innan mörkret kommer bilder!

Idag har det varit ca -5 och uppehåll. Jag har fått lite gjort, ska fortsätta nu, Bye!