Blev inte nåt jobb idag hellersmileyför igår kväll fick jag feber igen. Blir så trött på detta. Satt nyss o smurfade. Blir jag inte bättre över helgen får jag ringa läkaren igen. Trist. Men jag kollade på vårdguiden. Antingen har Bäzta satt i sig nåt o pussat på mig så jag fått Toxocara parasit, eller Gallsten. Det var väl de som var mest likt symtomen.

Snöat har det gjort, flera decimeter! Och jag som skulle åka o handla. Det gjorde jag när jag vaknat ordentligt och vart ute med Bäzta, o hon har skött sig exemplariskt idag. Även med Tobbe nu ikväll. Som han konstaterade, “ikväll behövde jag inte skämmas ute”. När en golden, labbe eller whatever leker o busar är det charmigt, men när våra rottisar gör det så är de farliga. Lilla fröken är så nyfiken på allt här i världen o vissa dagar rinner det liksom över-andra dagar är samma grejor inte alls intressanta. Nå, -5 och snö i förmiddags, slutade frampå eftermiddag/kväll. Nu ska jag lata mig i soffan med B. Godnatt!