Just nu är det “varmt”, bara -3 grader hos oss när jag skriver här. Det har varit runt -10 när vi var ute o gick en sväng. I Östersund var det lite kallare, -20 tyckte jag de sa. Hu för att tävla skidskytte i den kylansmiley. Norskt i topp- vem är förvånad?

Jag har mått bättre i dag ialla fall- räknar med att gå till jobbet imorgon. Men förstår inte riktigt varför jag får ont i huvudet av att äta. Ont i magen är ju lite mer förståeligt om jag skulle misstänkt magkatarr eller nåt, men huvudvärk o feber som det var i början. Jag är knasig! Tobbe var snäll o köpte Blutsaft åt mig i tisdags så nu har jag börjat försöka stärka upp mitt ummunförsvar igen. Ska försöka komma ut en hyfsat prommis med Bäzta på lördag. Har ju inte heller orkat gå när jag hostar så lungorna håller på att hoppa ut ur kroppen på mig. GUD vad jag gnäller, jag har inte ont nånstans men jag blir trött av att hosta och då blir det inte så långa prommisar. Lilla B får hjärngympa inne i alla fall. Ska se om jag kanske kan låna hem en pulka från jobbet imorgon- skulle behöva pulkaträna henne. Hon blir ungefär lika galen som av skateboards. Kom på att jag behöver inte ha barn som åker på, utan kan provocera henne med ryggsäck på pulkan till att börja med. Undrar hur det blir när hon sen ska dra sin egen. För nu är den hennes! Köptes till Asta. Det enda är att vi måste fixa en ny Segerbadensele eftersom den vi lånat är för stor. Eller om det kanske är Bäzta som är för litensmiley. Kan ju faktiskt öva med den direkt. Pust nu börja hjärnan funka igen känns det som fast det tog ju lite tidsmiley. Rubriken då, vilken ull? Jo, underullen! Bäzta har fällt och fällt och fällt. Jag har använt furminatorn och dammsugaren går varm. Nu behöver jag förvisso inte dammsuga 3 ggr per dag, det räcker med varje dag. Men hur i hela friden ska hon kunna hålla värme ute när hon bara fäller och inte bygger på med underull? Det brukar ju kunna komma med hjälp av kastrering så vi får hoppas. Nu är det ju nytt ingreppet, så hon tror nog att hon ska gå in i löp, därav fällningen. Vi har givetvis inte täcke på ute annat än i bilen. Nå, den kommer väl. Jag får väl ta på mig pläd o sova i hundgården med henne nån nattsmileysmileysmiley

Inte mycket mer att snurra om tycker jag, lev väl!