1/12 och temperaturen har svängt från -15 i morse, -10 på dagen o nyss -13! Fantastiskt väder om man vore frisk! Just idag är jag feberfri, var det imorse i alla fall. Har varit ute med Bäztis en liten sväng, sen frukost. Blir så matt o trött! Efter frukosten-inte av Bäzta. Hon fick lite mat uppblött o lite torrt i kulan så hon fick lite kul…

Jag har hängt upp adventsstjärnan i gästrummet, annars lär den väl aldrig komma upp. Sen har jag fixat lite med startsidan, tar för lång tid att ändra all färg, orkar inte göra på alla, men tar kanske några till sen i alla fall. Kanske gör om hela sidan till våren, får se! När jag satt o la in bilder hörde jag kvitter ute. Kom på att jag hade öppnat fönstret så jag tog med kameran o smög in. Där sitter Hackspetten i trädet. Försöker få bra bild, blir inget. Hämtar stora objektivet. Då har Hackspetten flyttat ner ett snäpp till foderautomaten. Får till något bra i alla fall tycker jag. Får se vad Tobbe säger….

Har inte fått några bra vinterbilder på Bäzta ännu i år. Hon ska få börja racea på tisdag den 7/12. Vet inte vem av oss som längtar mest dit…smiley. Men då får hon också jobba lite mer, vilket vi också ser fram emot. Ska se om vi kan hitta någon segerbaden- sele som kan passa henne. Blir det sånt här väder vidare framåt så kan hon ju få börja dra pulkan. DET ska bli kul! Nå, fick alltså lägga in fjolårets vinterkort så länge, nya kommer!

Eftersom jag inte är så ruskigt pigg, så har jag inte orkat göra adventsfint, men det kommer väl. Tobbe köpte Blutsaft åt mig igår, ska försöka se om jag kan lyckas bygga upp mitt immunförsvar igen. Och lilla pluntan med handsprit ska tas med när jag börjar på gymmet. Det verkade som att det bara var jag som torkade maskinerna efter mig när jag var där. BLÄ!

Näpp, nu ska jag ner o träna lite i köket med Bäzta bus, och försöka få till en matplanering om inte annat för Tobbes skull. Och jag behöver nog äta också, även om jag inte är så jättesugen på mat direkt…

Har ätit middag, och det gick faktiskt bra ikväll, lite feber dock sen några timmar, kommer krypande en timma efter middag. Skumt! Är jag feberfri imorgon och klarar att äta utan att må dåligt så ska jag jobba på fredag! Kul, hoppas det blir kallt så vi kan gå ut o leka i snön! Men inte för kallt, om föräldrarna inte klätt sina barn rätt. Det handlar ju inte om mängden kläder, utan vilken TYP av kläder. Tjingeling!