Jahapp, då var det dags igen! Men vi tar en dag i taget. Glömde skriva sist att vi köpte ett nytt munstycke till vår dammsugare när vi var i stan. Fick hjälp av en försäljare att för husdjur ska man ha den här! Pekade på en dammsugare som tom hette nåt med pet har jag för mig, men jag hann inte protestera för hon tog direkt fram munstycket och visade
“-Men om man bara behöver nytt munstycke ska man titta att de har denna släta yta” Sen skulle det inte ha borst som många har, för den hindrar hundhåren, medan de röda hjälper till att “skjutsa in” håren istället.

I helgen var Leya här, Jojo skulle till Lidköping. Inte kul att ha vänner på vägarna i detta väder. Jag är inte rädd att köra på vintern själv, men då har jag ju koll o vet hur det ser ut….smiley. Nå, damerna var inte så glada, eftersom Bäzta inte får leka så fick vi dela dem. Inga problem ändå. Trodde nog att lilla B skulle vara mer ihärdig men det funkade. Fredagkvällen fick Leya ligga i gästrummet med Tobbe så hon fick hela rummet o inte bara en liten hage när hon precis kommit. Sen på lördagen var det Nacka cup, var o tittade lite på Pia som tävlade lkl 2 med Snjos Blue Djanda “Dizza”. Hon hade inga större förväntningar eftersom fröken nyss gått ur löp. De vann sin klass! Sen kände jag att jag inte kunde stanna hela cupen eftersom hundarna satt i bilen o det var kallt. Visst hade de täcken men ändå. Hemma tog jag Leya o busade i trädgården en sväng o sen in, för att ta ut Bäzta. När Tobbe sen kom hem så tog vi en rejäl prommis med båda! Söndagen gick bra ända till Jojo hämtat Leya. Morgon prommis med för Leyas del ett avslut med snölek och sen städning-vilket hon INTE var nöjd med! Jag hade dessutom hunnit baka lite pepparkakor. När vi gick prommisen på em ringde Jojo att hon var i Södertälje, så det var inte långt kvar. När de åkt o vi ätit middag kände jag mig helskum. Ont i huvudet, ont i magen. O mådde ungefär lika illa som jag gjorde efter karusellåkningen midsommaraftonsmileysmiley! Samt kände mig febrig. Bad Tobbe kolla vårdguiden om hur vinterkräksjukans första symtom ser ut. Mycket riktigt. Precis dessa symtom men även då kräkningar eller diarréer. Det var till att ta med röda plastpyttsen till sängen. Fick dock behålla maten. Hemma idag, även nu feber. Har ätit Yogurt med all-bran till frukost. Fick behålla det. Sen 2 rostade smörgåsar o te. Samt slog på stort o tog en kroppkaka sen igår till middag. Fått behålla allt hittills men har ont i magen. Bäzta varit delvis nöjd. Matte är hemma o ligger utslagen i soffan=full koll på vad jag gör. Det hon är missnöjd med är att hon ju då inte heller fick prommis förrän Tobbe kom! Så är livet! Nu ska vi ner o titta lite till på tv, o träna lite på det vi gjorde när hon var nyopererad. Tisdag nästa vecka är vilan helt över, o hon får springa lös o busa i trädgården igen. Kul tycker vi allihop i familjen! Lev väl!