Så var det då dags igår för årets avtäckning av NK:s fönster. Julskyltningen kunde börja! Det var någon form av världstema. Alla vill ha en vit jul, men det finns ju så många vackra färger i världen…

Jag tycker nog att förra årets var vackrare! Detta är finalfönstret. Tänkte åka in någon kväll och ta med oss Bäzta, när det inte är så vansinnigt mycket folk.
Tobbe o jag hittade dessutom när vi gick runt i affärerna lite, en ny soffa, skinnsoffa. Nu ska vi mäta. Dags för ny verkligen. Och Bäzta får inte vara i vardagsrummet utan oss. Efter spårandet på lördagen var hon jättenöjd. Låg o sov hos oss och Tobbe tyckte det var dumt att väcka henne när han lämnade rummet. Så han la upp fjärren på tv:n. Efter ett tag tycker jag att det låter konstigt från nedervåningen. Jo, hon har vaknat o hämtat fjärren. Vet inte vad det var för fel på programmet hon såg, eftersom hon skulle byta kanal. Men det är andra fjärren….

Idag hade jag tänkt jobba lite hemifrån, men det sket sig, eftersom det blivit glapp i externa hårddisken så när jag skulle koppla in den hemma så lyckades jag inte. ÅH, kämpade en halvtimma med olika datorer o kablar hemma innan jag gav upp. Trist!
Nu ska jag mäta vardagsrummet så vi vet om vi får plats med soffan. Adjöken!