Men vi börjar med igår! Bäzta tycker det är skönt att kunna tugga utan tratt

Fast det tycks ju gått bra även med såg jag när jag kommit hem

Suck….Nå, Cilla undrade i veckan om jag ville följa med ut o spåra idag. Ja, det kan vi göra, så får hon lite aktivering. Men jag har en förskräcklig hosta, som alltid kommer efter en förkylning och som slår ut mig rejält. Igår kände jag att det går ju inte, Jag klarar ju inte mer än 10 m innan jag måste stanna för att hosta. Fick messa att jag vill men inte orkar. I morse fick jag meddelande om var de skulle vara om jag ångrade mig. Klart jag vill spåra, o ringde o förklarade läget. Men då tar vi henne så du behöver bara ta dit henne! Ihop med en panna te och ner i källaren efter spårgrejor som Tobbe städat ur bilen. Sen iväg. Att gå är inga problem i sig, det är att jag inte orkar hålla tempo. Jag gick ett spår till Leya, och sen gick Jojo till Bäzta. Hennes fick ligga längst. Lilla Lava fick göra sitt första spår. Det blir mörkt fort, och jag vet inte riktigt hur jag skulle fått till bättre kort. Hade blixt kanske inte skulle haft? Nå, det syns lite iaf

Visst är den gröna lilla selen söt också- det är en familjesele…Meja, Leya, Bäzta o nu Lava. Eller hade Zita den också?

Sen var det alltså dags för Bäzta bus sist. Jag passade på att fota, medan de tog min hund. Det är ju också roligt att se hur hunden jobbar med annan förare när man själv är med. Det var inga problem alls! Toklycklig för att få jobba, men jag hade “hyrt ut” henne för jag trodde hon skulle vara mer hoppig o galen efter 2 veckors vila men hon var så duktig så!

Här var det nåt jättekonstigt. Tyvärr hann jag inte med, men hon var uppe o klättrade på trädetsmiley! Alltså Jojo, jag brukar ju gå balansgång till hundarna, men det är på liggande stammar! Nå, lite längre bort låg apporten hon vindade in i alla fall! Tusen tack Cilla o Jojo för idag. Hon har varit så nöjd så. Fick en prommis innan middagen av Tobbe, sen åt vi o tittade på Potter o Bäzta bus sover så sött så. Imorgon innan julskyltningen kanske vi kan lägga ett litet spår vid krokhöjden, där brukar det vara lugnt. Och ta det sen när vi kommer hem. Sen ska jag fundera på om vi inte ska ha en modern heminredning trots allt. Marmorgolv o väggar är nog snyggt, sen kan vi ha möbler i borstat stål?! Tack o hej leverpastej!