Stygnen är tagna och det ser bra ut tyckte Maggan, de vätskade sig något men ingen fara på taket. Det roliga i det hela var att lilla Bäzta som bestämde sig att hon nog skulle vakta buren lite mot Maggans man på morgonen där, vart tokglad när hon såg honom idagsmiley, och Maggan blev hon också glad åt. Upplyftning på bordet o stygntaning så fick hon kex för att hon var så duktig. Maggans man konstaterade att “Vad stark hon är”!Det är nog fler som har svårt att förstå, eftersom hon är liten. Men 29 kilo styrka med låg tyngdpunkt….

Eftersom de vätskade lite så får hon ha kvar tratten tycker både jag o Tobbe, tills imorgon eller torsdag, som säkerhetsåtgärd när vi inte ser henne. Nu ska hon ha en veckas vila till sen kan vi börja träna lite smått, men inga race på ett par tre veckor, sen är hon helt återställd. Lagom till Jul-spårningen. Jo det är sant. Vi brukar spåra på självaste julafton också. Det är jättelugnt i markerna dåsmiley. Och är det mycket snö så får man jobba med annat. Dra pulka kanske? Sen är det jättemysigt att äta julmiddag. Men lite hinner vi säkert träna innan jul, utan att vi behöver köra några race, men spår är ju bra för det är ju koncentration och inte bara fart. Pratade lite hormoner med Maggan också, och det kan hända att hon går in i liten skendräktighet även denna gång, efter att hon egentligen skulle löpt. Men sen är det slut med det!

Nu är jag trött på min hals och på min hosta. Det gör egentligen inte så ont i halsen, men det kliar i den så jag måste hosta. Och det gör ont att hosta. Ursäkta gnället. Det finns värre, men jag kanske ska skriva in mig hos veterinär istället för vårdcentral- det var det jag ville få sagtsmiley. SKa inte klaga på att Bäzta inte vill vila, jag stannar ju inte hemma från jobbet tills jag är helt frisk heller, men annars får vi på tok för lite lön här hemma! Tjingeling, nu ska jag ta en kopp varm nyponsoppasmiley !