Vilken härlig dag idagsmiley. Fortfarande halsont, men fick nån munskölj som ska lindra. Läste biverkningarna o bestämde mig för att INTE ta den innan sovdagssmileyutan vänta till idag. Nå, till att börja med ringde pappa i torsdags, de skulle komma upp till Stockholm. De bor ju hos Stina o Gunnar men vi skulle hinna ses en stund idag. Så vi mötte pappa o Kerstin o Mattias vid Gamla stans T-bana och gick upp till kaffekoppen o fikade. När Kerstin o Mattias fick sina kanelbullar minns jag att jag varit där förut, då Alexandra o Jacob var små. Har aldrig sett så stora bullar i hela mitt livsmiley. ½ middag! Jag tog morotskaka o Tobbe en macka- och halva min morotskakasmiley. Den var inte så stor som bullen, men för stor för mig. Sen gick vi på Medelhavsmuséet. Det fanns mycket fint att titta på. Enligt Tobbe var säkerhetsdörrarna det mest fascinerande. Men som Mattias konstaterade; jobbigt om man glömmer var man lagt nycklarna….

Därefter sa vi hej då till dem, och styrde kosan mot Tempurbutiken. Jag behöver verkligen en ny kudde! Min gamla nackkudde är ca 10 år gammal. Hade tittat på nätet och det finns en modell som passar om man sover på mage. Jag ska egentligen inte sova så med min nacke, men även att jag är duktig att ligga på sidan o sova så vaknar jag ändå på magen. Den här modellen kan man sova på mage utan att få lika stor vridning på nacken som vanlig kudde. Hoppas det funkar, för den var inte billig. Och för att hålla den så fräsch det går så var vi mer eller mindre tvungna att köpa ett örngott till. Men sen ska jag sy själv, inte så svårt när jag har andra att måtta med, men sätta tryckknappar istället för blixtlås tror jag

Vi åkte ner till Nyckelviken på väg hem o handlade ägg, så nu har jag riktigt närproducerade ägg hemma! Mums! Lilla Bäzta överlevde att vi var på stan, men uttryckte tydligt sin åsikt om att blivit övergiven. Hon låter verkligen besynnerligt när hon är missnöjd. Men när hon får komma upp i knäet o mysa verkar man förlåtensmiley. Vi har hunnit med en liten minipromenad nu med, precis som innan vi åkte in i förmiddags. Nu har hon fått middag och jag ska ner o fixa vår. Undrar om man måste kvalitetssäkra vinet innan vi har det i grytan?

Igår provade vi förresten årets första glögg, Grythyttans skogsbär tror jag den heter. God var den i alla fall. Måste ju se vad som är gott så man inte köper nåt hemskt till julen sen, jätteviktigt med kvalitetssäkring. Avslutar med två kort från när vi var hos Cilla o Peter förra måndagen o hälsade på.

Ha en fortsatt skön helg!