Visst är det konstigt att vissa läkare ska envisas o jävlas med en? Eller tja, jävlas är väl synd att säga. Jag tappade mitt tel nr till min läkare som är bra. Fick i alla fall reda på att de har öppen mottaging fram till 11. Efter att tagit ut Bäzta så åkte jag upp dit. Råkade givetvis ut för nån nyutexad som är emot anamnes och penicillin. Hon vill inte färgas av andras utlåtande utan höra mig. Jag lovar er, att hon ångrade sig ganska snabbt. Kontentan var att jag efter att blivit förbannad, fick igenom mitt prov. Upplyst henne om att jag inte är sån som springer till doktorn o knaprar penicillin som andra käkar smågodis, vilket hon kunde se Om hon läser journalen>!!! Nå, går snällt iväg för att bli stungen i fingret (hennes hämnd för att jag bråkar?) och knallar in till sköterska Anki för att ta tempen i käften. Läkaren fick inte sin att funka. Om man inte fattar att det ska vara batteri i den….suck…say no more….Sen var jag tvungen att gå tillbaka och lämna sänkaprovet som givetvis är normalt, det är det alltid. De andra svaren kommer på fredag. På fredag ska jag ringa o prata med min Engel…har numret nu…jo det stavas så, för hon är en ängel som heter Engel…duktig läkare o bra….hon vet säkert också att batteritermometrar måste hållas med nya batterier iblandsmiley. Och att man inte blir resistent om man äter en penicillinkur vartannat år när man själv försökt få det att läka ut. Självklart hämtar jag inte ut om jag är frisk till helgen, vad sjutton tror dem….

När jag sen går in o handlar på konsum hittar jag vårt favvokaffe av de färdigmalna. Zoegas julbrygg. Men nej. Av princip köper jag inte julkaffe i början av november men log glatt o tänkte “köper dig sen”. Plockade till mig det jag skulle ha, gick in till Magnus o köpte några hundkex till Bäzta. Orkar inte göra egna nu.

Bäzta blev glad! O hon fick sin första lilla promenad sen operationen. Har ju bara lufsat på tomten. Idag var det vindstilla, uppehåll och bra tid då de flesta barn var på förskola/skola, o hundar hemma o väntade på sina ägare. Dock utgör ganska mycket nu orsaker till att hitta på kul saker. Lyckades hålla henne under relativt lugn prommis Parallellvägen fram och åter. Hon belönad mig för denna prommis med att skitasmiley, nåt hon annars tycker är överreklamerat. Sen åt jag mat o gjorde kaffe till vår lilla middagsvila. “På Heder o samvete” på kanal 8. Igår tog Tobbe kort på när vi satt o titta på NCIS, hon har så himla skön stil

Ligger som en boa runt mig!Men vi har koll på varann. Jag har koll så hon inte är på stygnen, hon har koll att jag inte försvinner! I glaset? Hot Whiskey, så säg inte att jag inte försökt kurera mig själv!

Här är en bit kaninöra som käkas glatt. Hon är rolig. Nu är hon så van vid tratten, så hon använde inte framtassarna att hålla i med. Inte märgbenet förut heller. Det jagade hon över köksgolvet med tänderna kastade iväg, nytt grepp osv. Lillskruttsmiley. Nä nu är det dags för mat. Ska försöka kolla när NK öppnar årets julskyltning. Då ska in o plåtas! TJingeling. Skriv gärna en kommentar om ni är här inne o kikar.