Japp, precis så! Ont i halsen har jag haft, började redan lite förra veckan efter jag varit på gymmet. Men igår vart det värre, sov till kl 11!

Idag uppe i hyfsad tid. Bäzta skulle ut. Ut o jaga löv sa hon. In igen efter att jag lyckats få henne att kissa iaf. Sen mat o ut igen, gnäller o piper o tja, hon sket ju inte. Men jag hade varit förutseende nog att inte blanda all mat. Hon fick med sig en tredjedel ut i rastgården att leta rätt på med tratt o alltsmiley.

Under tiden satt jag med mitt morgonte under taket. Det var inte busväder då, men börjat stänka lite. Tror nån hon behagade skita när vi sen gick runt. Nej då. In igen o nu var hon som både salvekvikk o grötomslag. Ska helst vara innanför huden på mig. Efter mycket om och men kopplade hon av o jag har fixat lite. Nu har det börjat snöa. Kan inte hjälpa att jag tycker det är mysigtsmiley. Hellre det än regn. Men nu är det snöstorm. Och om Bäzta är galenpanna o far runt när hon är aktiverad och fått sysselsättning- nån som tror att hon är lugn när hon “ska vila”? Jag får nog ladda lite inför nästa rastning känns det som. Hoppas jag kan dra ut på det lite…smiley. Men men, kan man få henne till det hon SKA göra så är det faktiskt riktigt mysigt att sen krypa upp i soffan med henne o mysa o titta på diverse tv-serier. Jag menar, vi är ju sjuka nu. Det är synd om oss så vi kan få göra sånt. Med en kopp honungsvatten till så blir det nog bra.

Höststädat i trädgården har vi hunnit med i helgen. Ser ni Tobbe bakom nyponbusken? Skulle haft kort på Bäzta i rastgården men den låg i mobilen. Tjingeling. Nu ska jag fixa lite till här hemma!