…dammsugar jag upp flera ggr per dag! Och alla som känner mig vet att jag inte är nån pedant. Men GUD vad hon FÄLLERsmiley!!! Mina bästa hjälpredor nu heter dammsugare och Furminator. Och jo, ändå alltså massor. Furminatorn används konstant, o dammsugare ett par 3 ggr per dag. Undrar om jag har nån rottis kvar, eller om hon tänker bli nakenhund istället?

Idag styrde jag kosan mot Tyresö BK o lämnade Bäzta i husses vård. Jojo var inte så nervös sa hon, men då ska hon nog vara det nästa gång. Hon är ju lite bortskämd också med förstapriserna. Lugn, de kommer tillbaka, Leya är ju bara lite övertränadsmiley. Bäzta blev glad iaf när jag kom hem, hon var ute o kissade med husse i trädgården. Efter att slängt i oss lite lunch (Tobbe o jag) fick B vara med tratt i hundgården o leta matkulor. Sen håller vi på o tränar en sak, men det avslöjar vi inte ännu. Lånade böcker på klubben, dels aktivitetsboken av Memea Mohlin, o sen stora boken om sök. Aktivitetsboken var nödvändig för att fräscha upp minnet med lite hjärngympa nu när hon ska vila. Parallellt med dessa läser jag mentalitetsboken. Och oj vad jag också får ont i huvudet trots glasögon. Förkylning åkte jag på så jag vet inte vad som är orsak o verkan. Men en sak vet jag o det är att jag måste sortera upp min träning o välja fokus inför våren. Vad vill jag, vad har jag tid o kraft för? Just nu har vi provat;

1 Spår
2 Rapport
3 Bevakning
4 Sök

5 Självklart lydnad både tragglar vardagslydnaden o tävlingslydnad. Hur mycket kommer jag hinna med o orka. Hur jag än vänder o vrider på det så måste Tjänstehundsbiten sorteras bort tyvärrsmiley. Jag har inte kropp för vare sig Hv eller Räddning. Och flyg är inget alternativ som det sett ut. Därför kommer jag att välja bort bevakningen. Tråkigt men så är det. Rapport är kul, men det krävs hjälpförare. Vi körde lite med Chilra o har även provat med Bäzta. Men jag tror att jag lägger det åt sidan också. Det som förmodligen kommer prioriteras är Spår, Sök och lydnad. Det är vad jag kommer att hinna med, för sen har jag viss tid som ska göras på jobbet på kvällar, planering mm. Sen har jag hus o trädgård, samt konditionsträning i form av löpning o styrketräning som jag måste ta itu med året runt för nacken. Nu ska jag fixa hemma, tjingeling!