Hur länge ska detta pågå!? Strut på skallen, inga promenader utan bara komma ut o kissa o bajsa. Inte springa inte hoppa ingenting!!! Och jag som blev så glad när matte o husse kom o hämtade mig. Om jag hade anat….Nu säger hon visserligen att det är bara lite mer än en vecka så slipper jag tratten för då ska stygnen bort. vad nu stygn är. Men nåt tog de bort redan i förrgår. Tråkigt är det i alla fall. Vill hitta på nåt kul nu. Hjärngympa sa matte o tog av tratten. Yes! Sa jag o skulle direkt kolla vad de gjort med mig. Nähä, sa matte o så åkte den på igen. ÅHHHH!!!

Varför???

Men magen ser fin ut hörde jag! Det blir ju inte lika litet som mamma Busas, de gjorde titthålsoperation. Men det tar som sagt en vecka till drygt. Men sen kan jag åtminstone få gå kortare promenader och vara utan tratt. Kanske lite mer hjärngympa men inga race…

Ja, det var Bäztas bekymmer..har alldeles för tråkigt. Medicinerna är inga problem att få i henne, och hon har börjat få mat ordentligt på länge. Ville ju inte börja ge normalmängd två ggr om dagen när hon precis fått börja äta. I onsdags fick hon tre ggr, igår fick hon 2 ggr och idag får hon två ggr med den mängd hon ska ha. Hon har ju tidigare fått mindre eftersom hon inte skulle bli skendräktig. Som hon ändå blev fast kanske inte lika mycket. Nu verkar hon kopplat av därnere, ytterst motvilligt dock, efter frukosten…
Hon har nu även hållit sig från att behöva gå ut i natt så jag har fått sova ordentligt också, skönt! Så ordentligt det går på madrass på golvet. Nu ska jag försöka få nån nytta gjord. Har åkt på nåt skit igen sen jag började lyfta skrot. Tror jag är den enda som spritar maskinernas handtag. Är det sprit i flaskan förresten eller bara diskmedel? Får ta med min handsprit o sprita händerna efter varje grej istället!Adjöss så länge!