Men vi börjar med just igår!

Vi var ute hos Maggan tidigare, halv åtta istället för åtta men kunde gå direkt in. Detta var nu Bäzta inte så nöjd med. Jättekonstigt att sitta i bur! Dagen gick rätt bra ändå fast jag hade GRYM huvudvärk. Nu är det så där att det inte går med smiliesar. SUCK! Nå efter att ha jobbat klart åkte jag ner o köpte lite blötfoder till henne, tänkte det kunde gå bättre att sen få i mediciner. Hem o fika med Tobbe o städa lite sen åkte vi ut. Det hade gått bra. Jag som avslutade med att berätta för Maggan att “hon älskar allt o alla” fick höra att det hade hon inte gjort igår! Men det blev konsigt för henne förmodligen. Har aldrig blivit lämnad nånstans innan och sen bara inlagd i bur. Hon hade inte gjort nåt lugnade hon mig, men nog känt att hon skulle vakta lite…Så fort Maggan stått o pratat med henne sen så gick det hur bra som helst. De hade dock lagt för buren så hon inte skulle bli stressad av att man knallade omkring. Lilla B låg still när vi kom o svansen sa dunk dunk när vi gått igenom med Maggan, betalat henne o hämtat recept. Hon gav Maggan en lång blick som svarade att “-Där ser du, de kom o hämtade dig precis som jag lovade”!

När vi sen kom hem så kunde hon kissa lite ute innan Tobbe bar henne uppför våra trappor till entren. De är inte många eller höga men precis efter…sen låg hon i köket rätt nöjd. En sista kissning innan natt o sen sov jag på madrass med henne i vardagsrummet. Hon har inte “stökat” men haft svårt att hitta hur hon ville sova. Jag vaknade minsta rörelse för hon försökte kliva upp i soffan vilket jag inte ville. Sen sov hon i alla fall fram till 6, till o från. Eller vi båda…På kvällen hade jag försökt få i henne penicillinet o Rimadylen. Rimadylen gick bra i småbitar men inte penicillinet. Hon hade dessutom svårt att svälja så jag väntade med det till i morse. Då blandade jag den tidigare “mixen” av blötfoder med mera blötfoder och en halv riven morot. Då gick allt ner. Sen somnade vi om till strax före 11! Då fick hon lite mer mat, delade upp frukosten åt henne, samt dagens Rimadyldos. Mums sa Bäzta eftersom de smakar lever! Sen skulle vi ut sa hon! Jag klär på mig regnkläder o öppnar dörren. Ingen Bäzta vill gå ut så det var bara att ta av sig igen! Nu ska jag fixa lite här hemma.Jag har ju också lite bilder på lilla Lava från vårt besök i måndags. O Meja uppskattade nog både sina våmkakor och Lavas leksak…..

Får lägga in bilder lite senare, sitter vid Tobbes bärbara i köket o har inga foton här. Får ta kort när hon piggnat på! Känns skönt att vara hemma en vecka med henne nu. Idag ska jag själv ta bort hennes tampong som sitter ovanpå stygnen sen åker vi in och tar stygnen den 16:e hos Maggan. Må gott o Tjingeling!