Då ska vi se om det går bättre. Kunde inte fortsätta skriva efter att lagt in en smilie. Jo, jag är nöjd, har hunnit det jag tänkte men bytte spår till sökövningar. Vi var vid golfbanan, hon hittade mångasmiley Skojar bara, vi var mitt emot. Hon är duktig, springer i en herrans fart. Idag hade vi dessutom vinden rätt så det var nog inte svårt. Efter att vi kört ett par skick gick vi vidare o såg att hagen var öppen. Det är fantastiskt stor hage så vi gick in och fortsatte springa, i form av låååååååånga budföringar. Hon fick ut lite av sin energi i alla fall! Efter detta var det handling på schemat. Storhandling. Nu får du inte lägga i mer, sa Tobbe, för då rinner det över! Idag blev det inte så dyrt trots att vi handlade för en hel vecka, o inte bara moröttersmileyutan kött o svindyr fisksmiley. Gösfilé kostar 389:- kilot. Ät med andakt sa jag till Tobbe när han satte sig till bords….

Men innan maten var jag uppe o handlade till Meja, har köpt en leksak till Cillas nya valp Lava, men stackars Meja måste ju få nåt så hon får ett paket våmkakor. Sen knallade jag vidare till F&S för att köpa gymkort. De hade instruktörstid att erbjuda måndag sen på fredagen. Det får bli i morgon alltså, sen åker vi o hälsar på “familjens” tillskott, lilla Lava.

Samtidigt som jag köpte våmkakorna så köpte jag nytt halsband till Bäzta. Hon verkar trigga lite med kedjan. Märker att det ofta går bättre i selen o baggenbälte så jag ska se hur det funkar att gå med mjukt halsband. Visst är hon fin

Sen har jag ju glömt lägga in en bild. Tobbe vet vad jag vill ha för bil, och såg en när han var ute o körde

Dessutom har jag hunnit fixa lite hemma i köket, lagat gösfilé med mandelpotatis, uppdaterat lite här och ska nu gå med Bäzta, o klockan är bara strax före 19.

Må gott allesammans!