Håller på att se över saker o ting. Har bestämt mig för att rensa lite överallt, här o därsmiley. Tänkte gå ur Facebook. Har inte tid, det tar för mycket. Insåg att det var lättare sagt än gjort så jag väntar väl med det ett tag.
Tänkte då att jag i alla fall kan gå ur ACD forumet eftersom jag inte tänker skaffa en ny. Mentaliteten på dem passar inte i mitt liv. Det var inte heller så enkelt, men skrev ett ppm till Bettan att hon kan ta bort mig därifrån.

I fredags hade vi valp-hippa för Cillasmiley; Jojo var snäll o bjöd oss på bio eftersom hon hade biobiljetter som skulle gå ut själva annars. Tack snällasmiley! Innan dess var det middag på Amazon. Mums mums! Vi såg Social Networks vilket inte gjorde funderingarna att gå ur svårare direkt. Nu var det väl inte riktigt så illa som det ser ut, men men….

Tobbe var snäll nog att ta med Bäzta bus på sitt äventyr idag. Han skulle ut o jaga lite kläder vid Länna sport bla. Då fick jag hela dagen att fixa. Tyvärr var det mycket att göra som inte synssmiley.

1) Dammsuga kök och hall; Tobbe fick nog bara med halva Bäzta, för halva åkte in i dammsugaren. GUD vad hon FÄLLERsmiley!
2) Torka golven där jag dammsugit.
3) Ordnat lite i mina papper på skrivbordet. Syns inte mycket, men jag vet ju hur det såg ut innan….forts imorgon..
4) Planterat om en Aloha Vera som såg ledsen ut….Det var nära att jag fått skriva dödsannons på den, pust!
5) Tvättat
6) Lagat middag
7) Diskat sånt som inte fick plats i maskinen
8) Plockat ur maskinen
9) Eldat lite för att bli av med några papper samtidigt
10 Nu uppdateras bloggen

Så här syns det i alla fall att jag fått nåt gjort. Tobbe köpte impregnering, så sen gjorde jag i ordning mina nya kängor också. O Bäzta har fått gå med husse i Hammarbybacken.

Imorgon står följande på schemat.

1) Hundpromenad
2) Handla
3) Frukost
4) Styrketräna
5) Spåra med Bäzta
6) Fortsätta med att fixa hemma.

Det har vart dåligt med fotandet, återkommer lite mer sen, har inte blivit så många.Godnatt!