I fredags snöade det o barna på jobbet hade jättekul, nu är det värsta höstregnet igen. Vi har varit o tränat hos Annika o skulle ut igen på söndag, men jag skippar det för jag är helt slut o ska bara strosa i skog med Bäzta bus sen ska hon kastreras på tisdag så vi kör igång igen efter hennes “sjukskrivning”.

Vi har haft en härlig söndag också i Enköping med Maud o Buse, Elin o Leia samt Ullis med Tizzla. Christer o Busa kom o hälsade på lagom till grillning o kaffe! Sen fick vi en figge till för söket efter pausen. Vi gjorde lite bevakningsövningar först, sen körde Ullis o Tizzla sök, därefter Buse o Maud. Lunch paus sen Leia o Bäzta. Bäzta tyckte det var jättekul, så vem vet. Hittar vi nån bra sökgrupp så kanske vi tävlar appellsök till sommarensmiley.

Imorse hade jag Bäzta okopplad för första gången på jättelänge på promenaden. Skönt. Fast givetvis bara där det är otrafikerat. När vi lekt med bitskinnet o jag skickat iväg det ser jag att det kommer en dam med en rottis o nån dvärgschnauzer. Kallar in Bäzta som kommer med skinnet. kopplar upp henne o damen börjar hojta på migsmiley. Leker mig bort en bit o väntar så de får passera. Förklarar för damen att jag inte hörde vad hon sa, utan bara ville få in min hund. Hon tyckte de kunde få leka för hennes hane är kastrerad. Svarade snällt att jag skulle iväg till jobbet nu så det passade inte så brasmiley. Tänk att jag känner mig alltid lugnare när jag möter en annan rottis gentemot dessa BC som finns runtom. Varför? Ja, det är ju inte hundarnas fel. Men en kille som går omkring tycks anse att just hans hundar får springa fram hur som helst medan han själv går o pratar i mobilensmiley Kräk!