Hej o hå! Vi har haft träning fyra dagar i rad, kul! Torsdagens början tror jag vi förtränger, löv som virvlar o dansar framför ögonen är bara för mycket. O jag vet ju att en viss vuxen rottisdam- förmodligen fler- fortfarande tycker att det är livet! Det låter så på matte när vi pratar i telefonen i alla fallsmileysmiley.
Men efter att ha upplyst Bäzta om att det inte är det vi är här för så coolade hon så småningom såpass att vi tog oss bort till Maud. Vi fick till några bra positioner och även hopp och en budföring. Sen var det dags för Buse. Tyvärr hade en kurs ändrat tid så plötsligt fick vi sällskap. Självklart flyttar vi oss så vi åkte upp o så fick han köra där medan jag la ut föremål till uppletandet. Sussi var klar med sitt spår så hon kollade Buse o Maud. Sen uppletandet. För första gången sprang faktiskt Bäzta ut två ggr i sträck utan synintryck. Men vi hade en riktig snurr på vinden, kalasbra!

Fredagen var jag o tränade med Jojo. Först uppletande. inte lika mycket vind men det funkade ändå. Jag fick lite hjälp i min “bön” om att lära mig hålla käftensmiley när jag, då Bäzta tycktes ha “något i näsan” frågade henne om hon hittat nåt. TYST! Sa Jojo. Oki…..Men när hon kom inspringande fick jag belöna. NU kom det folk innan vårt andra skick så jag blev lite nervös att hon glömt grejen eftersom hon såg att de stod o tittade på oss. Jojo fick därför springa ut igen medan jag bara vände henne. Ut i jättefart o hämtadesmiley. Lydnaden funkade också tyckte jag. Jojo som själv har förnyat en del av momenten i klassernasmileyupplyste mig om att ” så ser inte hoppet ut…” Hahaha, nä jag leker bara lite nu! Vi körde springhopp först. Sen grunden för hopp sitt. Avslutar ALLTID med att det kommer en boll!

Lördagen ägnades åt arbete med syster Leia. Vi hade en trevlig dag i skogen med bevakning (lätt förvirrat då varken Tobbe eller jag kört babyövn på ett tag) men ska planera in det bättre tills nästa gång! Det gick bra för dem båda trots organisatörernasmiley. Efter viktig grillpaus så var det dags för lite bev övning till o sen ner till Nacka o köra uppletande och avslutade dagen med lite lydnad. Båda hundarna var trötta, men ´det märktes att stackars Leia var slut i hjärnan av att dessutom fått lite nya konstiga övningar plus att hon var i ny miljö. HOn skötte sig bra såklart, men det vart nog lite error o jag var övertygad om att hon skulle snarka resten av dagen vilket hon inte gjort enl Elin….Bäzta gjorde den bästa lydnaden på länge så jag sa till Elin att hon tydligen ville skryta litesmiley. På söndagen var det dags för Annicaträning o jag kände mig dum som inte hade nåt att “visa upp” men så fick jag inte tänka. Och vi fick lite mer att tänka på samt övade lite mer position, lek och började med framförgåendet. Sen var jag rätt trött. Och Jojo satt i bilen o önskade att Cilla skulle ringa o säga att hon hade ont i ryggen o ville strunta i gympapasset…. men se det gjorde hon inte…inte då i alla fall! Väl hemma fixade jag mat sen sov i soffan med Bäzta bus innan det var dags att göra päronsaft.

Ikväll jag jag jobbat o nu ska jag se nya avsnitten av CSI, Godnatt!