Japp, då har vi varit o tränat lite mer. Börjar fundera lite på min dam, om hon är mörkräddsmiley. Hon är inte kontaktbar. Har, om möjligt, ännu större behov av att kolla vad som händer runt om. Snor runt o fräser om nåt rör sig utan att be om lov. På dagarna är hon liksom mest lekbenägen. Sen nu när jag dragit ner på mat ännu mer då hon verkar sätta mjölk ändå, så är hon BARA på matjakt. Inte kul! Nå, vad gör jag då åt allt detta? JO;

Vi försöker lägga huvudsakliga träningen o motionen när det är ljust. Dels för att få lite fokus på själva momenten. Dels för vårt humörsmiley. På kvällarna är det mer att jag tar henne “kort” på promenader. Hon behöver inte styra runt, jag fixar livet. Hon ska “bara” gå bredvid så ordnar det sig. Sen ser jag också om det ligger massa grejor att stoppa i sig på dagtid, som jag då kan undvika o träna lite förbudsträning. Vi har också pratat med veterinären och bestämt att ändra tid för kastrering då hon, av det jag sagt, tycker att Bäzta visar tecken på skendräktighet, fysiskt, även att hon inte har låtsasvalpar. O hon är ju på o slickar o har sig på tuttarna, främst en av dem faktiskt. Vet inte riktigt varförsmiley. Nå, då behöver jag inte tänka på det, vi väntar tills det är över helt enkelt. Och en annan åtgärd är att vi börjat jogga igen. I eftermiddags åkte jag ner till Velam o tog 2.5 km rundan. När jag kom dit upptäckte jag att jag åkt ifrån kedjan och bara hade selen. Vi har ju inte kedjan när jag springer men vill gärna ha möjligheten OM det skulle vara galet mycket att jaga därnere. Nå det gick bra i alla fall. Min lilla sessa sprang kanonbra i spåret, låg på i trav före mig utan att dra mig så jag flög runt. Minns en löptur med Asta där jag knappt såg något av naturen, utan hade fullt sjå att sätta ner fötterna utan att bryta dem. Men då klagade jag inte eftersom jag brukade få s l ä p a henne från alla doftersmiley. Lilla B sprang alltså på, och hade säkert klarat ett varv till, men det tar vi på torsdag när vi hämtat bilen från servicen på eftermiddagen- Hoppas den är klar i någorlunda hyfsad tid. Vill inte springa där när det är mörkt med tanke på att hon är ev mörkrädd OCH har stor jaktlustsmiley. Nu ska jag fixa lite här hemma. Tack o hej leverpastej!