Här har inte hänt så mycket faktiskt. Sist tror jag vi varit ute o spårat. Sen skulle Leya tävla o som vanligt gjorde hon sitt yttersta! De blev uppflyttade till Elitspår. Bra jobbatsmileysmiley!

Bäzta, Tobbe o jag har varit i Uppsala o träffat Elin med Leia. Vi la spår först o under liggetiden grillade vi korv och drack kaffe sensmiley. Mums. Därefter hade spåren legat 1½ timme eller så då var det dags att ta Leias först. Elin beskrev att hon brukade få lägga två spår. Första var det mycket spring o mindre koncentration. Alltså fick hon ett spår, med många vinklar, lite blindspår ett virrvarr en t-korsning o ett blindspår. Leia jobbade bra o koncentreratsmiley. Hon hann inte springa ifrån spåret. Som slut hade jag bundit fast hennes boll i en pytteliten granruska som hon försökte skaka av

Bäzta hade lite otur för vinden låg på rejält så hon höll på att ta slutet direkt. Det visste inte jag, hörde bara att vi var fel. Tog in henne tillbaka. På igen. Andra gången vart jag förbannad. Sen visade det sig att Elin visst gått där, men senare. Bäzta hade inte bytt spår men genat rejält. Stackars litensmiley vågade först inte fortsätta när vi kom dit, men jag tog ett par steg framåt o talade om att nu, varsågod. Hon gick på försiktigt när hon förstod att det visst var ok. Sen strax innan slut tar hon några stamp framåt o låter som att hela skogen var full av mördare o annat packsmiley. Det var en blåbärsplockare som gick mot oss. Hon-plockaren- fick bråttom ut på stigen igen o jag tror nog hon fick byta både trosor o byxor när hon kom hemsmiley! Vi körde ett uppletande också som gick bra, efter att vi fått byta ruta då jag råkat tappa Bäztas godispåse smileysom Leia lyckligt hittade!

I måndags kväll förra veckan fick jag 40 graders feber. Inte kul men rätt skönt att få sova 3 dygn mer eller mindre i sträck med Bäzta som vakade vid fötterna. Tur det finns skitprogram på 3:an som inte kräver nån hjärnkapacitetsmiley. Hemma den veckan o åter nu i jobb.

Tobbe har fixat klart farstutrappen o förrådet under, jag har köpt nya oktoberaster planterat. Fint som snus. Foton kommer senare, God natt!