Nu när vi har fixat verandan konstaterade Jojo att vi ju bara betalar materialet. Resten får vi tillbaka! Nej, hälften sa jag. Nä, sa hon- man får tillbaka allt-hela arbetskostnaden, betalar bara materialet. Hon var envis så jag lovade att rösta på henne!

I övrigt har jag jobbat i veckan så det har inte hänt så mycket egentligen. Vi tragglar som sagt på här med vår lydnad. Vi tränade platsliggning m Leya o tänkte köra 2 minuter, prova nu utan att gå fram o belöna emellan. Det var dumt! Efter ca 1 minut flög min hund rakt upp i luften som skjuten ur en kanonsmiley men blev såklart omlagd igensmiley. Nu gick 1:ans apportering bra, hoppet slog hon i bakbenen så hindret rasade bakom henne, vilket hon brydde sig nada, sprang efter sin boll. Jojo sänkte lite så hon inte skulle få två rivningar efter varann. Efter Bäzta var det Leya, och då fick lilla B ligga i bilen. När vi kom tillbaka till bilen för att hämta Bus till platsliggningen, så kom folk ut från klubbstugan. Vi bubblade lite med dem, o jag passade på att låna Marie för ett par tandvisningsövningar. Det gick också bra, hon knockade inte henne hellersmiley. Sen då platsliggningen som inte gick så oerhört bra, men slutade väl. Hon låg sen kvar tills jag kom, så hon fick 2 minuter ungefär, tillsammans. Efter att fått bli upplyst om att ligg är ligg tills JAG säger annat!

Igår var vi några hemma hos Ann o Lasse o åt kräftor mm. Tack för en mycket trevlig kväll! Idag har vi varit ute o spårat igen. Bäzta skötte sig utmärkt, o gick jättebra i spåret enl Jojo. Snurrade till det lite för sig i en vinkel men annars bra. Det hjälpte med motivationsspår för henne, för nu är hon på G igensmiley. Leya fick ett spår på ca 1.2 km men har tröttnat på mig så hon var väl inte helt på topp men vi vet att hon verkligen gör sitt yttersta o är som bäst när det gällersmileysmiley

Nu ska jag försöka få in fler kort från MH;et i albumet sen kvällsprommis!