Jaha! Då har vi varit hemma en vecka ungefär innan vi packade igensmiley. Bäzta börjar gilla bilen, det händer rätt kul grejor. Nu bar vägen av till Enköping i fredags kväll. Vi hade ”släktträff” och sen MH samt träning. På fredagen träffades vi i klubbstugan för fika o lite genomgång med tider och genomgång av hur ett MH går till. Alla har inte varit med om det och det är viktigt att tänka på att det inte är ett prov utan en beskrivning. Efter genomgången åkte några o hämtade pizza . Sen åkte några hem, Maud, Rune o Buse sov i husbilen på klubben, medan Malin o vi åkte med hem till Ullis.
Nitro o Bäzta busade lite i trädgården efter att Bäzta vid grinden bett honom lugna sig lite tills hon fått av sig halsbandetsmiley! Efter att Malin o jag lyckats dela dem kom vi till slut in men Ullis grind fick sig nog en extra törnsmiley. Frallorna löpte o Bäzta var hos Nitro, men luktade inte så han fick inte riktigt ihop det. Bäztis fick minsann fjäska lite…Sova kunde jag sen glömma. Bäzta ska ligga PÅ mig när vi är borta o jag hade glömt ta med fler kompostgaller o var för trött för att ”bråka” med henne, körde ner henne när hon blev FÖR fräck…

MH på lördagen gick jättebrasmiley. Jag gick sist med Bäzta o var trött hela dagen, gick o gäspade o hade ont i huvudetsmiley men tryckte i mig vatten. Först gick gäster, som även de var väldigt trevliga, sen hade vi toapaus o sen gick pojkarna. Kullen är väldigt lika varandra, och det var verkligen jättekul att få se dem. De som inte kunde komma hade
s a s giltigt frånvaro så det var inte nån som bara struntade i det.
Bäztas måtto är ju allt eller ingetsmiley. Denna dag började med allt. Hennes beskrivning ligger på hemsidan, men jag kan nämna att hon gick ungefär som förväntat. Jag trodde inte hon skulle kampa men det gjorde hon. Jag trodde att hon skulle sticka på lilla bytet o det gjorde hon också, höll på att åka eftersmiley. Passiviteten hade jag nog inte fått en tvåa på om vi inte följt Annicas råd, Tack för dem! Ni som hängt med oss vet att vi arbetat med att ”stoppa in Bäzta i ett litet smyckesetui”, och jag ser att det gett resultat!

Att hon skulle vara så modig och springa fram till avståndsleken var jag inte säker på, men jag vet att hon är oerhört lekfull o nyfiken. Sen likaså Dumpen. Hon var fram direkt o nosade, ja efter att skällt ut den först såklart!. Spökena var äckliga. Hon försökte verkligen av hela sin själ att skrämma bort demsmileysmiley. Agerade direkt mot båda. Men inget stöd från mig, o bakom mig stod massa folk utan att hjälpa henne så hon bestämde sig för att även hon backa litesmiley. Men när jag sen gick fram så behövde jag bara klä av huvudbonaden på dem för att hon skulle våga morsa. Lill skruttasmiley. Men nu var hon trött! När sista leken började hade hon ingen ork kvar, o trasan var inte intressant. Beskrivaren frågade mig om jag hade nån egen leksak på mig. Jo, vi hade haft tennisbollen tidigare när vi rastade o den hade blivit kvar i jackan. Tydligen får man nu använda egna leksaker så hon sa åt oss, mig o TL att vi skulle bolla med den till varandra. Att det small då o då struntade Bäzta i, vilket jag visste. Hon bryr sig inte. Ingen i kullen var berörd.
Lördag kväll var Rune o Maud med hemma hos Ullis så vi grillade o hade en trevlig kväll allihop. Hundarna snusade i bilarna. Om jag hade trott att jag skulle få sova den natten kunde jag glömma detsmiley. Söndagen åkte vi till Christers skog och träffade de andra, dvs Baloo och Leia med mattar. Även Maria med Brinna var med. Christers fru o dotter kom också förbi o tittade på sina barnbarn….. Har jag lärt mig nåt? Jodå, vi har varit ute o praktiserat ikväll, men det får komma i nästa annars orkar ingen läsa.

Tack alla mattar o hussar för trevlig helg! Kort kommer läggas in på sidan i MH album efter hand. Tack också till Christer med Busa för hjälp med träning o support. Samt till Malin som åker upp ända från småland för att vara med och även hon coacha. Och supertacket går såklart till kennelmamma Ullis för att hon ordnat allt o att vi fick bo där! Avslutar med några bilder i alla fall!

Koll

Kolla in Bäztas öron när hon kommer in på uppletandet. Alla är inte med, men jag har inte hunnit signera alla än det är därför! Godnatt