Usch vad dålig jag varit på detta! Men vi har inte gjort så många knop. Det har varit varmt första delen på semestern. Fixat lite hemma med växter, vattnat o pysslat. Bäzta har fått några spår o hon är duktig fast det var snustorrt i markerna smiley.
Förra året pratade Tobbe om att han ville ut o vandra i Höga kustens naturreservat. Nä, sa jag- Bäzta är för liten. Vi kan väl ta det nästa sommar när hon kan gå. Och nu är det alltså den semestern, när Bäzta orkar gå.

I lördags den 17/7 var Cilla o Peter med respektive här o åt våfflor! Då regnade det lite, men det gör inget för vi hade ju familjens partytält. Men lite ironiskt är det som Cilla sa; två gånger har vi ”gjort nåt” då vi inte ville ha regn, dels middag hos Maud o Rune, o nu våffelkväll. Men vi hade ju faktiskt fint midsommarafton, icke att förglömmasmiley!

På lördagen tyckte vi Bäzta gick lite orent, Cilla o Jojo hjälpte mig att titta. Aj aj, vad hon har bitit upp sig under tassarnasmiley. Svampinfektion av alla bad? Hm, iväg o köpa specialschampo o sen tratt. Jag lovar, hon har vant sig vid tratt nu, kan inte bara gå bakåt med densmileyoch ont gör det när hon rämmar en! Måndagen var vi i Velam och åt o sen till ssbk o tränade lite. Det blev passivitetsträning mycket, men fick till lite mer. Måste hitta nåt att leka med, hon är mest förtjust i tennisbollar, men det blir ju liksom inte så mycket samlek med detsmiley. Under vår middag på Velam bestämde vi att vi skulle kolla mer angående Höga kusten. Nog orkar hon gå, men i 32 graders värmesmiley? Vem orkar gå då? Kollade när det skulle bli svalare o insåg att onsdagen den 21 och framåt skulle lämpa sig. Men stuga måste vi ha, inte tält. Vi måste kunna få torka kläder eftersom det skulle komma regn också.

Vi fick tag i en stuga på Norrfällsvikens camping. Lyx, utsikt över viken med havsglitter och segelbåtar!

Nu hade ju Bäzta lite problem med tassarna, men tassbad varje kväll var det som gällde. Vi kom dit på kvällen o gick en prommis på campingen. Hjälp vad allt var kul! Det var folk överallt som åkte sparkcyklar, spelade badminton, hämtade vatten, hundar som skällde oj, vad trött man blir då. Hon nästan sov när det var dags att skölja tassarna på kvällen. Men ingen grinighet visar hon lillskruttan! Torsdag morgon åkte vi så till södra entren och gick upp till Neskebodarna. ToR blev det en prommis på ca 9,4 kmsmiley! Fint var det! Fredagen ägnade vi åt att åka till Ö-vik o kolla på Outlet. Vi gick även vid Gullvikscamping, en led i skogen som hette tallstigen. Vackert där också, och inte så långt att gå, men ganska backigt o stenigt högst upp.

På lördagen var Tobbe o gick på själva Skuleberget. Efter det åkte vi upp till Norra entren och gick en kortare sträcka. Hade tänkt eventuellt gå ända upp till Slåtterdalsskrevan och Tärnättvattnet. Men vi insåg att klockan var mycket, det var ju några som har svårt att komma upp på morgonensmiley. Och Bäzta har varit rätt nöjd med att ha sovit i våra sängar och inte gjort sig nån brådska med att komma upp. Tassarna ser riktigt fina ut efter baden o ingen hälta, skönt! Det var bara där på lördagkvällen, men eftersom vi direkt tog på tratt så hann det läka fort med tassbadens hjälp. Nå, vi bestämde att på söndagen när vi ändå MÅSTE upp tidigt o städa stugan så kan vi gå då istället. Då är Bäzta nöjd inför hemresa också och kan sova gott i bilensmiley. Vaknar söndag morgon av pissregn! Då är det inte skönt att gå. Enligt prognosen skulle det vara regnigt hela dagen så det var lika bra att checka ut o åka hem. Medan vi packade o fixade så….

Jag körde till Gävle. Då hade jag så ont i ryggen att jag kunde svimmat. Hade inte Gävlebro legat där hade jag stannat vid kontrollplats AJ! Det var skitdryg resa dit. Jag fattar inte hur folk kan köra så dåligt när det är reversibla fält! När det är enfiligt gick det i 60 km/hsmileysmiley. 60 på 110 väg!!!! Sen när det blir tvåfiligt så kör de i 120 så man får ta i ordentligt för att hinna omsmiley. Hinner om ett par stycken då folk inte ens gasar på i omkörningsfältet?! Sen enfiligt, vad händer? Jo då kör de i 60 igensmiley. FAN åk buss istället om ni inte kan köra bilsmileysmileysmiley. Man pratar om att fart dödar, men att köra så illa skapar många situationer med tvära inbromsningar, minst lika farligt om inte värre!

Håller ikväll tummarna att en fyrbent vän snart ska bli frisk och få komma hem till sin familjsmiley!

Idag har vi tvättat, jag har fått tag i en naprapattid för min rygg imorgon. Den blev värre under dagen här, gjorde nåt knas imorse när jag skulle upp ur sängen så det gick helt enkelt inte alls! Sen kom jag inte upp från datorstolen när jag satt mig där en stund. Jag har hunnit plocka av massa hallon i alla fall, sen kom Mikael o ungarna, Anna jobbade. Fikade lite sen ville Jens gå till utkiksberget så Tobbe tog med Bäzta och följde med dem dit, o jag fortsatte plocka hallon. Nu läst en stund o tittat på CIS NY. SKa uppdatera med album på sidan här senare, orkar inte nu. Godnatt!