Jahapp! Nu har vi haft riktig värmebölja, och varmt i vattnetsmiley! Fantastiskt frånsett det faktum att jag har alldeles för långt till vattnet, där man lämpligen kan bada med hundsmiley. Eller rättare sagt simträna med hund. Vi har varit i och badat o haft med leksaker, hon går i en liiiiiiiten bit o när hon inte längre bottnar blir hon rädd o springer in. Hon har inte kunnat märka att hon flyter. Men nu har vi fått ut henne lite, och hållit i henne under magen o mellan frambenen och våra ben blir inte vackra då hon sprattlar rätt bra! Men hon har kommit lite längre ut, vågat sig på att släppa ut lite för att ta grejen sen snabbt insmiley! Det märks att jag haft mycket på jobbet för första dagarna i helgen var jag slut. Ändå fick jag på nåt sätt kraft. I lördags skulle Peter o barnen komma vid 16 tiden till Arlanda och stanna över natten. HJÄLP här ser ut som bombnedslag. O jag hade köpt 6 lite jordgubbar men glömt socker så jag gjorde saften lördag morgon. Hann med MASSOR lördag morgon o var jättestolt över mig självsmiley. Kl 13. 20 eller nåt kom ett sms från Peter om att de blir minst 4 timmar försenade för att startmotorn på planet visade sig vara trasigt efter de bordat o allt. Nytt skulle flygas ner från Sverige. Ok, vi bestämde att de skulle äta nåt själva o vi fikar, annars blir det för sent. Tobbe o jag tog Bäzta o åkte o badade. NU får jag nästan åka på bakhasorna från parkeringen till stranden, några hundra meter för att hon inte kan komma fram fort nog. Sen går hon i till bröstkorgen…
smileyMen nu fick vi ut henne en bit o bestämde oss för att ta med Tobbes våtdräkt så vi kunde hjälpa henne med teknik utan att bli sönderrivna. Jag hade köpt nya vattenleksaker till henne. En “dog” efter 10 minuter. Dumt av mig att inbilla mig att den skulle hålla när den var av flyttyg o vadd, med pip ismiley! Hem igen o messade sen Peter för att kolla om de kommit iväg. Nej, nu hade de fått besked om att ny ankomsttid till Arlanda är 07.30!
På söndagens morgon kom det hem 4 vandrande lik till osssmiley. Trötta svettiga hade sovit kanske 4 timmar på 2 dygn i snitt. Dusch, sovning ett par timmar. Det gick jättebra med Bäzta, hon adopterade David o Fredrik gick det hur bra som helst med också, han är ju snart 13 år nu och Erika o Davd har jag inte ens bekymrat mig för hur det ska gå med. Både Erika o David har ju varit stora ett tag, o nu märks att Fredrik är riktigt duktig också. Stolt Gudmor, o Peter du har jobbat bra med uppfostransmiley. Inte alltid enkelt ska gudar veta! Stackars David skulle försöka smyga sig upp o väcka Erika utan att väcka oss, de skulle ju åka i hyfsad tid o ville packa o så. Hahahahaha! Vad bra det inte gicksmileysmileysmiley! Jag tröstade honom dock med att vi redan var vakna. Bäzta hade nämligen fått lov att komma upp till oss i sängen, hörde knirrande o nog glömt att vi hade gäster. Eller inte fattade varför han smög. Hon satt upp ett rejält vaktskall o ställde sig vid kompostgallret till hallen och blev förskräckt, o förtvivlad. Sen gick svansen,o hela bakdelen viftade förlåtsmiley i otakt!

När de åkt så sov hon rätt gottsmiley. Medan det var mulet bestämde vi oss för att åka ner o bada. Tobbe hade på våtdräkten som tycktes ha krympt i garderoben sen sistsmiley. Han kunde inte dra den över axlarna längre! Men det funkade jättebra i alla fall. Idag simmade hon dessutom ut själv efter ett litet björklöv!

Ska se om jag kan infoga fim eller om jag måste lägga upp den på Youtube först. I så fall kommer den imorgon, då kommer fler kort också!

http://www.youtube.com/watch?v=C-aSaAq0S7Y