Nu var det länge sen jag uppdaterade här. Skäms. Nå, det har hänt en del men inte så jättemycket. Efter helgen jobbade jag bara två dagar sen styrde vi kosan mot Mellby strand. Vi mellanlandade i Bettna för att byta värmeelementen till Bäztas Solvini madrass, mot ett par kylelement. De hade haft problem med värmen och höll på att göra om dem. När jag körde av motorvägen i Mjölby lät bilen lite skum. Tobbe hörde också. Vi slängde i oss nödproviant (= Mc Donalds) och rastade Bäzta, samt gav henne lite ”mellanmål”. Sen fick Tobbe köra o det lät mer om bilen. Sent kom vi till Simlångsdalen och köpte en pizzasmiley, sen åkte vi till naturreservat o åt i bilen, o Bäzta fick sin middag. Kort prommis innan vi åkte vidare. Äntrade stugan runt 22.30. Den var finsmiley. Peter och Patrick hade kommit först o gnällt lite till Jojo o Cilla som åkt till ett litet ruckel i skogen för att handla. Jojos gps hittade inte riktigt till Ullared…Peter o Patrick är lite kinkiga, de hade inte bott i stuga som luktade URK i hallen o där man fick torka kläder i bastun samt vaknade av att man fick takfärg i ansiktetsmiley. Detta var rena lyxkåken! På torsdagen fick Tobbe vara i stugan med Bäzta. Bilen ville vi inte åka med. Han ville vara hemma ifall verkstan skulle ringa att de fått en lucka. Vi andra drog iväg till outlet o handlade. Några fynd gjorde jag. Tänkte handla till stackars Tobbe också men när jag ringde o sa vad jag hittat dög inte det tydligen så då fick han vara utansmiley! Helgen förflöt med härligt väder. Vi hade riggat upp komposthage på altanen med biabädd, vatten och parasoll åt löp-Bäzta. Gammeltanterna Leya o Meja lufsade omkring fritt. Bäzta var trött o grinig av löpet och värmen. Inte ville hon ha mat heller. Yoghurt naturell fick hon i sig. På promenaderna la hon sig typ var 10 meter. INTE likt henne! Sen köpte vi liten tetra pack med doggy blötfoder o spetsade med då gick det lite bättre. Midsommarafton var jag hemma med Bäzta på dagen och Tobbe var o letade hjullager. Sen åt vi lite sill och potatis för att därefter gå till Axels tivoli. Innan vi visste ordet av hade både Cilla o jag svarat Jojo att vi visst kunde åka den där karusellensmiley. Detta är en mycket komplicerad historia att förklara helt. Men både Cilla och jag ångrade oss gravt och blundade o upplyste om att vi ville NER NUsmiley, tryggt och säkert men NU! Jojo tyckte vi missade jättemycket som blundade varpå vi svarade ilsket unisont att VI MISSAR INGENTING! Jag var grön och mådde illasmiley, Cilla likaså men var inte riktigt lite grå/grön/gul som jag. Vi gick o la oss när vi kom tillbaka, jag ute på altanen hos Bäzta. Efter att ha fått lite mat i magen, Pepparstek grillad av mig själv, jag vill liksom mest att köttet ska SE grillen, det räcker såsmiley.

Det blev en billig kväll. Inget vin för mig. Eller öl.
Jojo och jag var det som badade, man fick gå halvvägs till Danmark innan det gick att doppa sig, annars ok. Fick leka i vågorna istället.

Lyckligtvis fick Tobbe under lördagen tag på hjullager, så vi kom hem på söndagensmiley. På vägen hem dog AC;n i Norrköpingstrakten. SUCK!

Vi hann fixa den och sen i fredags åkte vi till Kalmar för att träffa släkten på mammas sida. Jag fick efter att jag o Mia badat som vanligt mina likstela vita fingrar. Syssling Lotta fick syn på dem och sa att ” –du ser ju ut som mamma!”. Det visade sig att även morbror Lars blir så. Lena upplyste mig om att jag ska be läkare om recept på salva/kräm med nitroglycerinsmiley, det heter tydligen Raynauds syndrom nåt sånt.

Det var kul att se alla i alla fall. Hann även förbi pappa o Kerstin o byta kylväska mot Martini. Bra bytesmiley! Sen stannade vi även till hos Inger på väg hem. Hon var pigg.
Igår var vi hos Maud; Cilla jag o Jojo. Trevligt trevligt och gott. Bilder läggs in senare men denna från Svinö i Kalmar var så härlig så jag kan inte låta bli! Jag älskar Öland men vi hann inte dit. Och jag klarar inte att bara åka över bron o vända….