Idag har Kronprinsessan fått sin prinssmiley! Hurra Hurra Hurra Hurraaaaaaa!

Och idag har vi varit på utställning! Jag var tillbaka på jobbet igen på torsdagen, sen igår var vi hembjundna på planeringskväll till Hélène. Hon har inte slutat än o vi pratar redan om nästa höst när hon kommer tillbaka. Är utlånad till förskoleklassen ett år nämligen.

Imorse var det så dags att bege sig till Södertälje. Den j-a stan ska man inte köra bil i så är det bara. Eller så ska man inte ha vägbeskrivningen i ryggsäcken därbaksmiley. Jag hittar ju genom stan, över bron, men nu fick vi för oss att vi skulle ta motorvägen ända ner. Dumt. Ett tips till södertälje är att ge nån form av gatuadress i beskrivningen som man kan lägga in. Jag provade med Olofskog som Janne alltid säger, men det sket sigsmiley Gick inte att ange. Ringde till Tobbe o fick support. Världens Bästa Tobbe!

Krister o Busa skulle tävla i samma klass som Jojo o Leya. O det var Leyas o Jojos debut i 3:an. Hur det gick? Jo, jag tyckte att de skulle dela pallplats, o det gjorde dem nästan. Krister o Busa vann och Jojo o Leya tvåa! Jätteduktiga var de alla fyrasmileysmiley!

Sen skulle Buse in i ringen o den domaren var…..något förvirrade. Så det blev lite stressigt för Jojo på slutet. Men vi sa till Lina att Jojo var i hanhundsringen så de tog andra hundar före. Under tiden fick Bäzta vara ute ur buren o sitta med mig o sen Tobbe en stund i skuggan. Det var massa små söta valpar där som hon först låg o såg på för att sen tycka att det gick för vilt till ( eller avundssjuk för att hon inte fick vara medsmiley) Så då sa hon WOFF!! o blev beodrad att lägga sig igen, vilket hon mycket trumpet gjorde…Sen började hon nog bli väldigt trött för hon tyckte de var lata i ringen o fräste till åt nån att öka tempot vilket fick Jojo lite förvånad tror jag, åtminstone mig som bara hört henne fräsa åt bror sin….Nå, sen gick det jättebra och det märktes verkligen hur TRÖTT hon var. När vi efter lite shopping o kritikhämtningar åkte hem så somnade hon sött efter en stund. Buse var också för trött för att uppvakta henne, vilket vi är tacksamma för….

Hur löd kritiken då, suckar nu den utst intresserade. Jo;

16 months. Medium size. Good scull. Well placed ear, could be closer to the head. Very good stop. Brown almond shaped eyes. Needs more fill under the eyes. Pigmentation could be more intensive. Strong neck. Very good top and underline. Natural set and carried tail. Forechest has to develope more. Very good angleations infront and back. very good coat and markings Free mover with good reach and drive. Scissor bite.

Betyg G

Tack snälla handlers o tillika träningskamrater mfl för all hjälp!!

När Maud o jag skulle äta var all mat slutsmiley Som tur var hade Maud haft med lite småplock o jag hade smaskat i mig en korv medan Tobbe satt med Bäzta. Vi åkte INTE förbi nåt hamburgerhak, utan jag köpte en fanta o sen köpte jag pizza här hemma.

Tyvärr slutade utställningen så sent, o vi hade ju lite att plocka ihop, så jag hann inte se överflygningen. Tur var väl det för jag trodde nog de skulle vara lite “mer” . Jag såg mycket på tv istället. Och visst är det vackert sen får republikanerna säga vad de vill! Jag gillar kungahuset men är lite trött på media ibland…Man kan ju stänga av radion. Det har jag gjort och lyssnat på Lundell istället…smiley

Bäzta har också hunnit äta fått en promenad för att lägga sig igen! Godnatt allesammans!