Japp, då är den borta! Min bil är såld och jag har löst mitt lån. Det känns skönt måste jag medge, fast sorgligt då jag tyckte om den, det var den optimala hundbilen. Men inte ”fikabil” för mugghållarna vet jag inte riktigt vad de måttat med…smileymånga kaffefläckar har jag fått tvätta bort! Nu har jag Tobbes bil och åker i medan jag sparar ihop till mer handpenning för “ny” bil till migsmiley. Vi måste ha två med tanke på att jag är iväg så mycket och mer blir det nu när hon tränas mer o sen förhoppningsvis även tävlingar. Det jag siktar på är en Volvo V 50. Jag lägger undan 2 000 i månaden tänkte jag för det är vad jag skulle få ge i avbet på lån/mån om jag skulle köpt ny direkt.

I lördags skulle vi varit hos Annica, men precis när Jojo hämtat mig o vi skulle åka ringer hon o berättar att det är storm o det mullrar. INGET bra väder att träna en unghund i. Vi åkte till ssbk istället o mötte Cilla där. Nu har vi tjänat 300 sa Jojo glatt när vi kom fram. Nej, sa jag, det har vi inte gjort, men vi har sparat 300. Det var trist tyckte Jojo som genast meddelade Cilla min kommentarsmiley, men det är ju sant, fast det inte låter lika kulsmiley. Och sparat har vi ju dessutom bara gjort om vi inte lägger de på annat, men så tråkig ville jag inte låtasmiley.

I övrigt har vi inte gjort så mycket, jobbar o tränar hund o sen är det sovdags. Idag har jag varit hemma, vaknade med 39 graders feber, inte kul alls. Lufsat omkring här hemma men fått lite pappersjobb klart när jag var som minst dåsig. Tränat lite lydnad med Bäzta i trädgården, promenad fick vänta tills Tobbe kom hem, och nu har dem varit ute o knallat o båda verkar rätt nöjda! För egen del är det väl sängen som hägrar snart. Ska göra en smoothie först. Ett kort från helgens basträning

Lev väl!