Hu vad jag är slö! Orkar ingenting känns det som, tiden springer iväg o jag har inte fått nåt gjort. Eller…Upp på morgnarna o gå ut på prommis, äta frukost o fodra hund, jobba o sen liksom repris från morgonen, fast middag i stället för frukost. Träna lite o sen är det dags att gå o lägga sig! Jag vill vinna dem där miljonerna så jag också kan ha jobbet som hobby!

I fredags gick Tobbe av sin jour, vilket vi firade med Martini D’Oro

Många utryckningar har han haft, var väl värd Martini, men så många? Skämt åsido, det var faktiskt bara en….

Idag har vi varit i Velam o käkat lunchmackor med rostbiff, ruccola o Cantaloupemelon. Mums. Bäzta fick plaska i vattnet o sen uppbasad i träd, med en Dentastick. Men den var tydligen inte tillräckligt mör, så hon grävde ner den

blev inte nöjd utan flyttade den o gömde den intill stammen. Så gjorde Asta med sina märgen när hon var liten. Men skillnaden är att hon grävde ner dem i parkettgolvetsmiley o välte blomjord från en kruka över sin “gömma” gissa exakt hur glad man är när man ser sånt….

På eftermiddagen/kvällen skulle Jojo o jag träna. Vi började med uppletande. Leya började o jobbade jättebra.

Sen skulle Bäzta köra. Vi har tränat detta alldeles för sällan, o nu har vi absolut inte kört nåt sånt! Det märktes. Springa kan jag, sa Bäzta o sprang fort fort i hela rutansmiley, men hon tycktes inte förstå att hon ska ha med sig de saker hon nosade på.

Ska nog se mig om efter ny fotograf smiley, sorry Jojo…smiley
Kom på nu när jag skriver, att jag nog bara kört mina egna grejor! Nå, med lite hjälp av Jojo så löste hon detta också och blev så glad så glad när hon fick sin boll som belöningsmiley. Sen fick hon vila, för nu var hjärnan slut. Efter att Leya kört lydnad så fick Bäzta prova på lite små övningar. Hon var nog fortfarande trött, för i vänstersvängarna så la hon sig när jag stannade! Hm. Sen fick vi till några inkallningar i alla fall. Därefter bröt jag faktiskt för hon är helt uppenbart inte sitt vanliga jag. Hjärnan tar slut fort! Hon vill göra rätt, men orkar inte riktigt hela vägen.

Avslutar med bild från vårt nya favvoställe, tack o hej