Nu är det mycket och inget. Har fortsatt den träning vi fick hos Annica, vilket fungerar väldigt brasmiley. Hon har kopplat av fortare för varje dag. Och tycks gilla läget. Men hon är riktigt slabbig nu. Det är så mycket att tvätta sig i baken hela tiden. Bir så trött av att höra dettasmiley. Nu får löpet dra igång så det är över sen. Apropå det så har jag ju också en tanke att hon ska bli “det”. Och därför har jag börjat tratträna henne. Lägger in liten videosnutt på hur det kan se ut till helgensmiley. Nu ska vi ut på kvällsprommis. Jag mår inget bra, o Tobbe stackarn har fått jourutryckningar varenda kväll o eftermiddag/natt denna vecka så han ska också stupa i säng. Går av sin beredskap i morgon bitti, förhoppningsvis får han väl sova i natt. O jag med. I natt spydde Bäzta vid 5, sen hade jag svårt att somna omsmiley