Ja, så är det faktiskt! Brukar säga att Bäzta inte har alla hjärnceller på plats, men det är dem faktiskt iblandsmiley. Det funkar jättebra när man ska träna nåt på promenaderna. Har jag med en boll, eller pipdjur så lyssnar hon och kan gå jättefint fot. Hon har tränat kryp på golvet på volvo idag och det gick bra trots störningsmiley. Hon klarar att träna i olika miljöer. När vi var ute häromdagen var det en Golden på väg ut på prommis. Matte hade ingen koll att vi kom, men hennes kompis sa till henne. Vi snackade lite o de skulle vänta tills vi passerat. Men Bäzta tyckte han såg både stilig o rolig ut så hon ville inte alls gå. Han tyckte nog detsamma om henne så då tog hans matte fram en boll. Helvete tänkte jag först innan jag kom på att jag hade nya pipen med i fickan. Fram med den och den snygga hanen fanns inte längre, nu var det B och jag! Längre bort mötte jag (nästan) Saltsjö-Boos vidrigaste hundar. De enda som jag inte kunde möta med Asta utan att få i stort sett “hänga” henne. Hon var pissförbannad på dem och jag förstår henne! Nu hann han se oss och backade,jag hann ångra mig och gå över på andra sidan Värmdövägen utan att hon såg egentligen. SEN såg hon men med pipen i handen så är hon så lätt att övertalasmiley!Så är hon helt underbar, lätt o jätterolig! Lätt att bryta mestadels. Men det är när man bara liksom vill gåsmiley ibland orkar man inte leka. Eller om hon går jättefint och det plötsligt svischar förbi en humla, det är DÅ hon är lost. Hon kan springa på tomten (gudskelov att vi har den) när det blåser och bara fara omkring….smileyOch om det blåser ute när man går på värmdövägen så vill jag inte ha en pip ifall den ramlár ut. Och om det då far löv…jag ska skaffa ny boll i snöre, en mjukare så kanske hon gillar den bättre! Imorgon ska vi träna för Annica, skriver mer efter om hur det gick. Sen förhoppningsvis, om jag inte missat nåt möte, ska vi till Enköping på torsdag. Ska dels lägga ängsspår och även se hur jag ska kunna komma åt Bäzta, dvs korrekta korr när så behövs. Hon är inte besvärlig eller otrevlig, men har blivit väldigt ohörsam och jag vill mota Olle i grind. Hon är ju lite vekare än Asta men ibland tror jag att hon spelar teater…..smiley

Idag har vi varit o tittat på en Volvo V50, samt kollat upp lite om vad vi kan få för min bil i inbyte. Nu hade de ingen som vi vill ha just nu, men vi har ju en favoritbilhandlare i alla fall smileyoch en Inte-favorit-verkstad här nära. SUCK! Lite bilder från tidigare idag, efter vi kollat på Volvo. Trodde först vi såg en Örn, av nåt slag, vet att det finns där. Men jag glömde Fiskgjuse! Den var det. Medan Tobbe tog kort på den gick Bäzta och jag till strandkanten där hon hittade STORA pinnar i vattnet en bit ut som hon ville ha! Problemet var att hon ju är rädd för vatten, eller rättare sagt för att hon inte vet att hon kan simma! Tänk inte ens tanken Jojo! OJ vad hon kämpade för att våga. Murklor i mängder fanns det också, men ingen av oss äter det (eller orkar med att förvälla eller torka för att vara ärlig) så de fick vara till den som orkar!

Nä nu ska jag fixa lite, återkommer imorgon! Tjingeling!