Jag har blivit lite äldre! När jag fyller år brukar de vara varmt och soligt. Inte många gånger vi varit tvungna att fika/äta inne. I år var det svinkallt men inte regn. Det kom idag istället.

Bäzta går på penicillin för tonsillit. Inte göra många knop, Mh:et är framflyttat till i sommar. Hon är understimulerad ihop med att jag haft för lite tid denna vecka. Men det är ju bra att det var just nu hon har det, med alla mina utv samtal jag ska ha.

Igår kom Cilla, Jojo och Linda hit o åt lite Chili con carne med Guacamole. Sen cheesecake med vit choklad o jordgubbar. Jättekul att ses igen, o caesar fick vara med när B var på övervåningen. Hon skulle nog inte hålla med om att hon ska vara lugn med en snygg kille där. ÅH, vad hon letade efter honom när han blivit “utvisad” till bilen igensmiley. Jag hade glömt hur STOR han är. Eller hur liten Bäztis ärsmileysmiley. Tack snälla ni för en trevlig kväll, fina blommor och en helmodern Furminator som tom spottar ut pälsensmiley.

Idag har vi haft besök av Gittan, Tord, Andreas, Mikael och Rikard. Eftersom Rikard har ungefär samma energi som Bäzta fick hon vara instängd ett tag på övervåningen medan han fick lite utlopp för sin. Sen lät vi dem mötas, i koppel.