Usch jag känner mig som en skurksmiley, alltså så får man väl egentligen inte tänka, när man inte vet. Igår var Bäzta o jag ut o joggade. Samma härliga lilla fröken, har fattat hur man ska göra, och nu har jag fattat hur JAG ska görasmileyspring,spring spring! När jag tog joggingsviden med skorna på o baggenbältet i högsta hugg så ville hon plötsligt in i bilen! Sen när vi kom ner sprang hon o låg på rätt bra i selen så jag får springa lätt bakåtlutad för att inte flyga genom spåret eftersom hon taggar på allt som rör sig. Skitkul, jaga humlor, jaga ev rådjur mm. Efter ett varv, 2.5 km pausade vi för att ta lite vatten. Sen sa jag att nu tar vi ett till. Det var fel fel fel sa Bsmiley, bilen är däråt matte. Hon försökte hoppa o studsa som hon gjorde första gångerna. Men efter ett par hundra meter gillade hon läget o joggade på. Hon är så duktig att jogga med o det känns som att hon lugnat sig nu och kan koncentrera sig ibland i alla fall….efter att hon får utlopp för all energi. Fullt förståeligt!

Idag var vi hos vetten för det har varit mycket rinn runt ett öga och det ser ut som att hon tappat päls. Bara det faktum att jag var tvungen att själv KÖRA i stan (som jag hatar) fick mig lite trött så jag var o köpte en GPS igår, borde haft för länge sen men nu har priserna blivit rimligare så nu var det dags. NÅ! Kommer fram o det finns inte parkering utan vi fick ställa oss på Sabb. Gissa vad det kostar? 18kr i tim. Kanske inte så dyrt, men jag är inte van. Sen skulle B gå o rasta. Tyckte jag! Inget gräs, gick ner mot parken. YIppie sa B, FOTBOLL! Hur lätt tror ni det var att få henne att slå ner rumpa`n? Inte mycket. In på djurakuten orastad. Nå, lilla B skötte sig fint. Sa till dem om munkorg efter en stund då hon var påtagligt irriterad, vill inte att hon ska “lyckas” även om hon aldrig visat tendenser att ta till tänderna så var hon riktigt stressad av situationen o tyckte det var jätteäckligt med att bli lyst. Det hon funderade på vetten var allergi. Samtidigt som jag känner att det ibland verkar som standardsvar så är det ju också faktum att allergierna ökar hos våra hundar. Hon frågade om hon höll på att bita sig på ben o så, o jag sa att det har hon faktiskt gjort, på tassarna en del, men hon har varit torr eftersom vi går mycket av vardagspromenaderna på asfalt. Och slickar sig i baken men jag tror hon ska börja löpa snart. Nå, nu bestämde sig vetten för att ta en titt i halsen eftersom hon även ätit lite tveksamt sista tiden, vilket jag också trott beror på löp. Tonsillit.