smiley SM-Guld! HV 71 YES! Jublar för det är så FANTASTISKT! Fast DIF var också duktiga, det har varit en jättebra finalserie, jämn o spännande. Och mycket roligare nu när jag ser pucken igen smiley!

Det har varit mycket jobb, men också mycket hockey. Hundträningen går också rätt bra. Hon har börjat förstå vad ordet “kryp” betyder. Men inte till fullo. Ett steg i taget, vila. Men jag skäms! Har tränat alldeles för dåligt lydnad med störning. Har några hektiska veckor nu på jobbet men sen ska det lugna ner sig när alla utv samtal har förberetts och genomförts. Lagom till midsommar eller såsmiley!

Mina tomater har DÖTT! De flesta. Suck…smiley. Tror det var för lite ljus i källaren. Nu ska jag så nya och sen när de vill ha varmt o ljust så får de vara i växthuset som vi monterade idag. Jag skriver vi för jag klarade av det rätt bra, jag som hatar ritningar. Tobbe behövde bara visa litegrand i börjansmiley

Idag har vi varit ute med Maud o Buse. Till att börja med race i trädgården en stund o sen uppkoppling och snygg promenad. Var det tänktsmiley. Koppelprommis ca 100 m sen satte jag Bäzta och Buse blev också kommenderad sen fick de dessutom lägga sig en stundsmiley hu vad tråkiga vi var! Efter att ha coolat ner några minuter gick vi och upprättade bas o satte oss att fika! Skojade bara. Upprättade bas, Maud la 2 spår (så inte jag skulle gå vilse), jag var basvakt och SEN satte vi oss o fikade, och funderade lite på hur vi tror att våra hundar kommer att bete sig på MH testet den 8/5. De är ganska lika så, men Maud tror att Buse klarar av passiviteten bättre än vad jag väntar mig att Bäzta gör. Hon vill pyssla med så mycket . Jag är lite fundersam på de där spökena, hon har ju varit livrädd för stillastående snögubbar i vinter, dessa kommer ju emot henne! Frågan är om hon vågar gå fram, alltså före mig? Hon verkar ju ha försvarslust, men utan aggressivitet som jag sett. Jämför ju med en viss liten blå fröken…Nå, vi får se helt enkelt. Kommer fortfarande ihåg Astas MH. När de stannat o jag skulle gå halvvägs till ena spöket så tittade hon på mig ungefär som att “-Okej, tar du det spöket så tar jag det här” och sprang fram till det andrasmiley. Skott har vi ju fått i alla möjliga situationer så det är jag inte särkilt orolig för. Hanteringen är också ok, möjligtvis att hon kanske pussar sönder nån stackaresmileysmiley.

Hm, Buse gömmer sig inne i buskaget! Spåren fick ligga en timma. Sen gick jag på med Bäzta, det gick bra, Maud hade enl instruktion gjort många vinklar, och Bäzta tog dem bra. Slutet var tennisbollen! Hon älskar den. Buse gick också bra, och vi gick o gjorde uppletande. Nu var brorsan först ut. Han jobbade jättefint, först såg det ut som att han tagit lilla läderbiten jag la ut, men sen snurrade han efter annat och kom in med vanten. OCH upptäckte Maud då, även lilla läderbitensmileysmileyDUKTIG kille, två saker samtidigtsmiley. Lilla Bäzta hade liten glömsk dag. Hon hämtade in vanten jättefint, men gillade inte gaffeln. Där fick Maud hjälpa henne lite. Det märks att Maud o Buse är ute mer så än vi, för Buse orkar mer+ att det är hans vanliga miljö, får man iofs inte glömma heller, även om Bäzta varit där mycket som liten. Så nu får gärna drömvinsten tillfalla mig så jag kan ha jobbet som hobby…ÅH vad det vore skönt. Men men, jag är glad att jag lever, är relativt frisk och HAR ett jobb….Men vunne jag drömvinsten kunde jag ju solidariskt dela med mig mitt jobb till en arbetslös förskolläraresmiley! Men jag trivs ändå med jobbet, man får så mycket roligt också. Även om det ofta är samma rutiner så är det allt som händer inom rutínerna. Barnens tankar och kommentarer, deras aha-upplevelser när nånting liksom klickar för första gången. Och deras lekar med språket, under tiden de lär sig, uttryck. Ex en som kom fram påbyltad med overall o galonisar o säger glatt att hon känner sig som en jätte Marshmallowssmiley! Vi andra brukar nog säga Michelin-gubbe..smiley

Nu ser jag fram emot, först MH testet, ska bli kul att se syskonen o fler mattar o hussar. Visst skulle väl Malin komma också eller? Sen ser jag fram emot att få börja träna för Annica igen, Tack snälla Cilla för att ni frågade om träning o tänkte på osssmiley

Nä, nu ska Bäzta få en liten kvällspromenad o jag ska skola om några plantor som överlevt…Godnatt!