Japp, nu är jag tillbaka på denna blogg igen. Gick med i Pengakoll.nu för att jag känner att jag inte vill hamna i samma sits som de i lyxfällan. Har varken tagit sms lån eller blancolån. No way, har inte heller krediter liggande utan betalar hela summan varje gång. MEN jag känner att när de gör budgettavlorna, har jag bättre koll? Vart går allt? Vi röker inte, vi dricker kanske max 3 flaskor vin om året, och sällan sprit. Snusar gör vi inte heller. Nå, där såg jag att man kan få betalt för varje gång nån går in o läser. Ja, visst är det reklam, men det var ändå inte så mycket reklam kände jag. NÅ, lite oklarheter om hur pengarna skulle betalas utsmiley. De höll på att se över det och bör ha hittat lösning inom 2 månader. Alltså, den bloggen finns, men jag kommer inte uppdatera den särskilt ofta, men löser det sig så kommer jag gå tillbaka dit, varför tacka nej till en inkomst som jag inte behöver slita extra för?

Hunduppdatering kommer inte nu, återkommer efter helgen med termitens bravader!