Jo, nu försöker jag igen. Vi hade på kvällen när Leya var här, ganska lugnt. Bäzta gav upp efter ett tag och la sig ner, om än motvilligt. Tror Leya tyckte det var rätt skönt när Jojo hämtade henne. På söndagen åkte Tobbe o jag iväg till Tenntorp för jag ville handla lite mer minidrivhus. Ville kolla priset därute, och om de fått in sättpotatisar. Vi tog Bäztis på en runda och hon började efter ett tag vinda o vart helt galen. Jag ringde Maud och det visade sig att de passerat där för inte så lång stund sen. Lite senare så hittade vi varann och Bäzta blev så GLADsmiley!

Veckan har gått och det har varit fantastiskt väder, sol, plusgrader och blåst så mycket snö har försvunnit utan alltför många översvämmade vägar. Bäzta som inte gillat att snön försvinner tycker nu det är rätt ok, för det ligger så mycket människoskräp överallt! Igår fick jag ett paket ciggaretter ( tom) och en snusdosa (öppnade inte ens)smiley. Tror hon tycker vi är lite för mycket renlevnadsmänniskor kanske, försöker ge oss lite ovanor…

I tisdags var vi nere på klubben på eftermiddagen för jag skulle jobba på kvällen. B fick springa av sig lös, och njuter i fulla drag. 10 m sen måste hon kolla vad jag gör, att jag är med. Hon är så helgo. Tyvärr så är det nog inte lika om det skulle komma nån kompis, för leka vill hon hela tidensmileysmiley. Hon sprang ner o tittade på plan för att se om Leya var där men inte en själ! Halt var det men lite hann vi träna och jag tycker att det kändes rätt bra. Men hon är inte klar för krypet eller framförgåendet MED störning. Det är en annan femma!

Nu har det redan blivit söndag och helgerna går för fort. Jag har hunnit hacka bort värsta isen på uppfarten, men ska hacka lite till. Eller be Tobbe. Har sått mera tomater, ”Green grape” samt gräslök.

Sen ska jag så Rucolasallad. Nu måste jag ner och damma lite innan skidskyttet. På förmiddagen har vi varit i Nyckelviken och släppte henne i skogen så hon fick springa okopplad. Åh, vad gärna jag vill bo nånstans där det inte är massa trafik där man ska gå! Och som jag skrev innan. Värmdövägen är rena sopgatan. Fan vad folk skräpar ner! Jag tar upp efter Bäzta, men många bara lämnar, och jag förstår folk som inte har hund att de gnäller för det ÄR inte trevligt att råka trampa i det. Även om det inte är farligt som glas mm. Nog gnällt. Håll rent, börja med dig själv. Det finns nytt album inlagt samt nya bilder i Bäztas vinter. Må gott i snöovädret. Det försvinner snart! Visst ja, igår lyste solen o fåglarna sjöng vid 5 när jag släppte ut Bäztis, JO det är sant, jag var faktiskt uppe då en stund. Då var det vårdagjämning! Over and Out, dammtrasan kallar!