Nu börjar vi faktiskt tro o hoppas att det kan bli en vår. Lite barmark på större vägar, även på några småvägar. Lilla Bäztis ligger nog kvar i soffan o sover. Vi har haft Leya på besök idag. Var på Björkviks havsbad o gick på isen. Jätteskönt. Soligt o vackert Bäzta ansträngde sig verkligen för att vara en trevlig…nu kommer hon….värdinna o leka med Leya….som hellre ville vara med mig o Tobbe. Men ibland så drar hon igång lilla B i lek och då blir hon så glad i några sekunder tills Leya bestämt att nu skulle de sluta leka. Tråkkärring säger Bäzta högt o gällt vilket Leya ignorerar helt. Jä…r vad hennes uppmanande lekskall skär i öronen! Hade tyvärr inte kameran med så vi fick ta med mobilen

Vi har tränat också. Har fått tips av Jojo om krypet o Cilla med framförgåendet. Det rör sig så sakta framåt. Mestadels bygger det ju på stadga och där måste vi öva mycket mycket mer och längre. För det är SÅ mycket kul i världen och mig ser hon ju varje dagsmiley hemma. När vi är ute är det så mycket NYTT-som inte följer med oss hem sen.

Sist skrev jag om snöhögen. Här kommer den

Undrar hur hon kommer reagera på MH:t när “snögubbarna” rör sig mot henne!!!

Idag har jag planterat när vi kom från Björkvik. Eller sått ska vi nog säga. Fler tomater, fast Tigrella samma som sist. Behövde fler småkrukor. Sen har jag även sått Physalis. Och Klematisen har kommit upp så nu fick den flytta upp ur källaren. Kommer att lägga in fler album här på sidan men nu ska jag fixa lite annat medan Tobbe är ute. Over and Out