Det är nåt jag nu på allvar måste sparka mig själv i baken o fixasmiley! Jag vill liksom allt på en gång och det blir lösryckt! Har idag letat efter Astas gamla träningsdagbok. Oj vad flitig jag var, apropå struktursmiley. Idag har jag tränat;

Framförgående: Med hjälp av leksak. Tränade på parkeringen vid Boo Energi. Kommer ihåg att ha förberedelser, klicket med halsbandet, till ickestryp. Måste dock jobba med tempot redan från början. Före är INTE samma sak som full galopp!

Linföríghet: Vi jobbar l å n g s a m t. Ett steg i taget för att verkligen ha kontakt varje steg. Idag gick vi tre med full kontakt. Hon förstod dock inte att hon ska sitta direkt, nåt hon alltid annars gör. Så det fick jag hjälpa henne med. Vi gjorde också vår första vänstersväng idag som gick bra. Provade med godis bakom som jag gjorde med Chilra, men konstaterade snabbt att det var helt fel på hennesmiley! Gör om o gör som tidigare. Bäzta älskar köttbullar o korv, o leksaker o nog allt faktisktsmiley! Och det där allt gör att vi måste ta lite mer koncentration så imorgon blir det nog lite övningar utanför konsum också. Men då utan större krav än att kortare tid för koncentration i taget. Sen konstaterade jag att jag måste ha den där strukturen som det står i början. Alltså är första delen av träningen att titta i tävlingskalendern.Bestämma en tävling. Och sen titta på lathunden efter momenten och NÖTA! Det är fördelen med Bäzta att hon är så himla glad så fort hon får göra nåt så hon är jättetacksam. Nu har jag ju även fått bort värsta huvudvärken med glasögon o linser. Har nog otur med hälsan. Har sagt att jag, om jag ska bli sjuk, vill bli det på OS: NU känner jag mig förkyldsmiley. Har jag varken lust eller råd med. Men blir jag det så är faktiskt apporteringen i lkl1 något man kan köra lämpligt hemma i köket. Lite kan hon redan. Men att få till det bra. Lydnad är bra i köksmiley. Hoppet får jag väl ta till midsommar när isen släppt från planerna. Det har varit kallt denna vinter så platsliggning har vi faktiskt hoppat över, har känts lite väl taskigt. Men förhoppningsvis blir det väl vår nån gång, nu får vi ju till simträning på promenader känns det somsmiley. Blir det inte kallt imorgon så kör vi platsliggning kort stund, samt inkallande och läggande. Samt, givetvis, koncentrationen i fotposition. Blir det riktigt fint väder tar vi lite skogsarbete sen kanske skidor eller skridskor. YES vi är på G igen! Håll i hatten allihop! Nu ska jag sova så jag orkar med allt imorgon. Godnatt!