Lider med Mattias Nilssonsmiley. Förstår inte varför man utsätter honom för stafetter när han inte blivit av med sina hjärnspöken. Jag har jättedåliga tävlingsnerver själv, och att behöva riskera att “förstöra” för fler i lagtävling vet jag inte om jag skulle våga utsätta mig för. Men Staffan Eklund sa ju också att även om Mattias inte fått runda skulle de klarat medalj. Men FY så jobbigt det är, och vad ska det då inte vara för honomsmiley som står där! Nå, fyra år till nästa OS och då får vi hoppas att han fått kontroll på sina spöken.

Jag måste själv jobba med mina tills vi är klara för tävling. Har ju såklart satt upp en plan för ungefär när jag tycker vi ska vara klara, hoppas snön smält tills dess. Ja, nån gång i höst alltsåsmiley, man vet ju inte, det ligger rätt mycket och ska komma mer i helgen. Blir skönt tycker jag, behövs lite snö i vintersmiley och snart är det ju paralympics. Börjar 12 mars tror jag det var.

Men Bäztas träning då? Jo, vi kör lite på inkallningarna. Hon har fått till nån konstig idé där. Vi ville få upp farten så vi började kasta boll bakåt, samt att jag kört vanliga också. Men nu kombinerar hon detta själv genom att springa full fart-förbi! Sen tränar vi läggande spontant, från stående. Det går inte säger Bäzta. Jag måste sitta först. Så det har jag visat idag att det går alldeles utmärkt, även utan lek-retning. Men hon såg kul ut först när jag sa ligg. Hon satte sig och sen la sig. Ingångar börjar hon bli bra på men hon drar mycket egna slutsatser som jag ska jag ordna till. Det har tyvärr varit mycket för min hjärna på jobbet, mer i höst än vanligt så jag har känt mig helt slut, och att vara ute med Bäzta har varit rena omkopplingen och att då också belasta hjärnan har jag inte riktigt orkat med.

Igår tändes också en ny stjärna på hundhimlensmiley. Det är grannens cockerspaniel som fick gå över regnbågsbron. Stackars Agneta nu, som dessutom lever själv. Jag vet hur mycket jobbígare det var att ta bort Lachie när jag var alldeles själv sen. Visst är det egoistiskt att känna så, men ändå. Det vore än mer egoistiskt att inte kunna låta de slippa lida. Vad jag förstod så har det varit inflammationer i tänderna som gjort att de i stort sett skulle fått ta bort alla annars. Vad vore det för hundliv? Tobbe hade pratat med henne och det är tydligen vanligt cockerspaniel problem.

Sen har jag nog glömt att skriva att Snjos kennel fått tillskott. Det är lilla Chilra som fått två valpar. En hane och en tik. Hanen är blå, men Bettan trodde att tiken skulle bli röd först sen hittade hon lite bruna pigment. Jag har försökt tala om för henne redan tidigare att om man blandar blått och rött blir det lila. Alltså, Blå ACD tik + Röd ACD hane= Lila ACD valparsmiley. Men men, hon verkar inte varit med på läran i färgblandningsmiley. Men jag vet att det snart är några som inte får nån fritidssysselsättningsproblemsmiley. Önskar Lycka till o glöm inte att de är dingo i demsmileysmiley också hur söta de än må vara!

Nåt kul då? Jo jag har nu fått mina glasögon och är jättenöjd. De är ju lite öppna vid skalmarna som gör att jag har fri sikt även på kanten. Något jag tidigare upplevt som jobbigt att jag inte haft. Dessa har jag i stort sett haft på mig sen jag fick dem i tisdags. Och vad roligt det har varit att se på hockeyn nu. För det första ingen reklam. Och jag ser ju PUCKEN igensmiley. Nu är jag trött och tänker krama kuddensmiley. Team Norberg får klara sig utan mig, det gör de säkert. Och Finland klarar nog inte USA ändå, GODNATT!