Ja, så har OS börjat, och Charlotte Kalla och Björn Ferry har tagit varsin Guld medaljsmiley! Måndagens såg jag inte då jag satt på årsmöte på Nacka BK, men Jojo visade mig ett sms från Patrick. Tänk Patrick, ibland är det ju faktiskt ORDNING på digsmiley! Däremot var det just ingenting som kunde hålla mig från tv i tisdags. Bäzta och jag hade varit ute vid golfbanan, jag tänkte hon kunde få chans att springa av sig lite där jag inte behöver vara rädd för trafik. Jovisst. Bäzta undrar om jag tänker rymma, för hon går mig i knävecken hela vägen. Ibland tar hon o springer förbi några meter men sen tillbaka till mina knänsmiley. Asta var likadan när hon var okopplad här hemma. Nå, fick ta fram bollen till Bäztis, DÅ kan hon springa, men inte för långt. Hon var i alla fall tillräckligt nöjd för att ligga hos mig i soffan sen. Det gäller ju att planera in, kan ju inte kräva att hon ska hålla sig lugn om hon inte fått nåt för egen del. Vilken fröjd det var att se Ferry klassa ut andra. Och min favorit, o många andras med, Björndalen sköt bort sig totalt! För er som inte vet så är min heja-lista 1) vilken svensk som helst2) Björndalen3) Annan norrman 4) Vilken fransman so helst. Bland damerna är det givetvis 1) vilken svenska som helst, 2) norskor, 3) fransoser

Igår var det möte på jobbet på kvällen. Måste också säga att jag är jätteglad för att min omgivning visar sån hänsyn. Nacka BK och jobbet hade båda lyckats pricka in de dagar när det inte var skidskytte. TACK!

Idag har Maud och jag träffats på Nacka BK. Stackars Maud råkade ut för mig en dag när jag hade lågt blodsockersmiley. Efter att ha blivit riktigt irriterad på Bäzta som inte alls lyssnade utan bara ville leka med Buse, slängde jag in henne i bilen och passade på att trycka i mig ett äpplesmiley. Vi hade fått nån korvsörja på jobbet som såg ut som grismatsmiley. Var och en av ingredienserna hade varit gott men kombinationen…åt lite för att man måste i stort sett. NÅ, vi körde lite med Buse och sen bytte vi. Maud är lite mer optimist än jag och tänkte köra en inkallning åt vårt håll samtidigt som vi höll på att påbörja första gången ruta. Buse sket i Maud och drog till Bäzta, som inte hade en aning om vad vi skulle göra så lyckades de alltså få jättevinst med race på appellplan. Därav mitt utbrott och sen ville ju Bäzta hälsa på gamla dagmatte och jag med lågt blodsocker, tja, det var ju inte läge att försöka träna. Det blir avdressyr. Men när Buse fått jobba tog vi alltså ut Bäzta och då gick det bra. Vi körde framförgående med båda, samt budföring. Sen gjorde jag nytt försök med rutan och att äta lamm från blompinnar tyckte Bäzta var en väldigt kul träning så nästa gång så…smiley. Innan Maud och Buse kom hade vi även hunnit köra lite inkallning och ställande. JO vi prövade ju kryp också. Och det såg bra ut tyckte Maud, jag kom bara inte ihåg riktigt hur Tomas Molin lärde mig med Asta, men jag ska fundera på det. Vet att det var med klicker o med godiset bakom ryggen. Men exakt. Hm, det funkade ju så bra. Ideer tages tacksamt emot!Nu är det dags för OS snart. Bäzta ville ha sin nattmacka och gå och lägga sig visade hon tydligt och nu är det tyst i hennes lilla hage. Jag har förresten bestämt mig för glasögonbågar. De i sista svängen med blommor på gillade jag förutom att det var svart inramning av ögonen. De röda gillade jag bara färgen på. Nu frågade jag i tisdags om de fanns i rött. Och det gjorde dem! Nu är det beställt, och jag kommer att ha linserna när jag är ute och tränar hund för det är mest praktiskt, samt glasögonen inne och på jobbet eftersom ögonen är väldigt känsliga. 3 månader ska jag prova. Är det fortfarande jobbigt så får jag strunta i dem. Jag ser ju inte sämre än att jag kan vara utan just vid hundträningarna och löpning. Godnatt