Idag firar vi Bäzta som fyller 1 årsmileysmiley! Denna dag började med skogen, rapportträning. Buskul säger Bäztis. Om det inte vore för det där med att man visst ska vila emellanåt.

Bäztis vill bara springasmiley, vilket hon gör FORT! Bad Tobbe filma, hade skickat med videokameran också. Han hann inte, trots att jag meddelar (så klart) att jag tänker skicka. Det viktigaste är ju att ta emot på bra sätt, och eftersom vi bara kör ganska små sträckor än så han hann inte förbereda ändå. Nå, Bäzta älskar att springa, glömmer ibland bort att jag inte ska med. Så när vi värmt upp och är på väg till skicket drar hon igång i galopp så jag får ställa mig på bakhasornasmiley. Har inte lagt in nån lydnad nu, det viktiga är att det är kul. Men vi har börjat räkna ner lite för att fokusera och det gick bra. Tobbe har också gjort förlängningar på ytterst små sträckor. Hon hade sett lite smått panikslagen ut men sen kopplat på nosen. Bra gummansmiley. Efter vi kört rapport åt Tobbe o jag lunch- Gulashsoppa och fetaostfrallor. Mums. Bäztis fick en dentasticks och ännu mer korv, för denna gång hade jag kommit ihåg den! Sen körde vi lite frispår men det förstod hon inte riktigt så det måste vi jobba mer på. På hemvägen stannade vi i Orminge och köpte ny leksak. Så här såg den ut innan Bäzta fick den

Och den ser ut så fortfarandesmiley

Sen fick hon märgben såklart. Mums! Nu är vår människomat klar hörde jag. Tobbe har åkt till Velam för att dra ett par varv ¨på skidorna. Kl 20.15 ska Bäzta o jag bänka oss framför tv;n och titta på skidskyttet. Innan dess ska jag hunnit baka ut semmelbullar till på tisdag. Skidskytte o semlor blir det då. O jag har haft sån TUR! Vi harårs möte på Nacka Bk på måndag, och jobbmöte onsdag. De har lyckats pricka in kvällarna utan skidskytte, YESsmiley

Bäzta vill såklart tacka för alla gratulationer, hälsa till sina syskon o gratta dem, till kennelmamma samt till mamma Busa o pappa Nitro som fixade till så bra datum. För som Jojo skrev i vår gästbok. Klart Bäzta som älskar alla ska vara född på Alla Hjärtans dag. Ta hand om varandra!Kram från osssmileysmiley