Vissa saker kommer man lättare ihåg, hundarna också tydligensmiley. Vi har ju börjat måla om andra delen av vardagsrummet. Igår kväll började jag lägga ner grejor i ryggsäckarna. Denna förmiddag började med att vi käkade frukost, sen målade Tobbe vardagsrummet o jag fixade i ordning i köket samt ordnade fika och slutpackade ryggsäckarna. Ut i skogen vid Trollsjön. Det här med bas är inget kul tycker Bäzta. Vi börjar ju från början igen eftersom vi inte tränat på hela vintern. Alltså, gör upp basstation A. Gå med Tobbe o Bäzta till B, och gör i ordning där. Jag glömde det viktigaste tyckte Bäzta, hennes korvsmiley! Nå, självklart fick hon lön för jobbet. Jag hade med vanliga godisar men ändå. Hon är rolig. Hon sprang som skjuten ur en kanonsmiley. Sen när hon kommer fram är det skittrist, måste ha täcke och sen vila! Jag vill ju springa tillbaka direkt NUsmiley säger B. Vaddå vila, vad är det??

Jag konstaterade att jag var ringrostig efter latmanstiden
1) Glömde hennes upptinade korv i kylskåpet
2) Konstaterade att Limextäcket vi lånade av Leya är bra i bil men inte bas. Inte heller mjukfilten. Drar åt sig snö, förstår att hon inte vill vara på den. Flax ska det vara, men vi har bara en. Nästa gång tar vi med vanligt liggunderlag till andra stationen!Samt Astas gamla Back-on-Track täcke. Ska se om vi får med Buse då också. Fler som vill haka på? Rapport är kul! Nackdelen är att man måste vara två. Om inte Tobbe vill så har jag ingen annan mottagare. Och imorgon har han fått för sig att han ska åka skidor! Jag har inlett en kampanj att han hinner bådasmiley, om vi nöjer oss med skogen här bakom, för då behöver vi inte åka iväg och sparar tid där. Men vi får se. Där borde man ha barn.

“-Är ni inte mottagare på rapporten blir det inget lördagsgodis”! Jag menar, klart de måste förstå tidigt att allting kostar, ellersmiley.

Vi körde faktiskt en miniförlängning idag också. Hon hade inte ens stannat till sa Tobbe. Men hon hörde honom. När vi satt på A stationen markerade hon hela tidensmiley. Fick inte med nån kamera, men tog ett kort med mobilen. Hon ser skitsur ut, men det var på vilan. Ska se om jag lyckas övertala Tobbe så kanske jag kan ta med kameran imorgon, annars sätter jag in andra kort, för jobba ska hon få göra, nu är vilan slut! Men nu ska jag vila, och imorgon kommer också Marianne förbi en stund o hälsar på, kul!

Det här med linser förresten. Det är inte helt lättsmiley. Har ju haft tidigare och vet att jag nog snart lär mig, men det är rätt knöligt innan man lär sig få i dem. Först tar det en bra stund, för ögat är ju så duktigt på att skydda sig mot främmande föremål genom att blinka ut. Sen när jag väl fått i dem så är det lite svidigt. Det känns som nu, när jag är trött. Nu har jag ju tagit ut dem men känslan är lika. Tobbe sa att ögat nu slappnar av och att det säkert är därför till viss del också, så jag får ge det lite mer tid. Och när man ska ta ut dem så är ju det också ett projekt. Det tar tid. Och alla som känner mig vet att jag är tidsoptimist och inte direkt älskar att gå upp på morgonen. Men som sagt, jag lär mig väl snart. Godnatt!