Här rullar veckorna på. I måndags sa köksan i försök att muntra upp mig, -Ja idag är det måndag och så blir det fredag innan vi vet ordet av det, eller nåt i den stilen. Jag kände mig bara gammal, men hon menade välsmileysmiley och det är ju det som räknas. Och nu är det alltså söndag kväll o imorgon måndag IGEN!

Nå, i lördags var jag en kortis o hjälpte Jojo och Cilla att vara störning. Det var -21 grader i Hellas o Bäztis tyckte det var lite kallt, hon hade lekt lite med Buse när vi lämnade hundmaten. Konstaterade att vi måste låta de träffas mer och bestämde att vi skulle ses idag.

Vi har ju börjat måla om andra delen av vardagsrummet så efter frukost fick Bäztis ligga i sovrummet där det luktar minst. Jag gjorde mig iordning o Tobbe målade taket en andra sväng. Sen släppte vi ut B som fnös hela vägen nerför trapporna. UT med henne i nu uppvärmd bil, ut med oss o iväg till Älta för lite promenad o lek. Men jättehärliga Maud o Rune hade planerat dem! Här var ryggsäck med grillkorv o grejor. Men, vi har ju inte med nåntingsmiley. Vi hade en jätteskön promenad med två vita rottisarsmileysmiley som lät som att de skulle käka upp varann. Vi konstaterade att Buse var två månader för sen i sin uppvaktning, Bäzta var sur på honom för att han inte fattade att det inte var aktuellt, och att Buse skulle behöva träffa Leya för att förstå på riktigt att när en tik säger nej så är det fan i mig NEJ! När syrran säger till behöver man väl inte lyssna…smiley Maud, om du är inne o läser, hur många skorpor tror du att du hittar på honom nu? Bäzta har blodvite på snokensmiley. Nå, vi gick ner till Sandasjön och där fanns grillplatser där Rune fixade eld och Maud o jag gjorde uppletande ruta. Tobbe var Bäzta-hållare. Det märks vem som fått jobba i ´vinter o vems matte som varit latsmiley. Buse var duktig och sprang rakt ut. Bäzta ville absolut jobba men hade glömt vad det var att letasmiley. Nå, med lite hjälp från oss kom hon ihåg, o jag fick springa för att få henne att hålla i hela vägen fram till mig. YES! det funkade! Släppte inte nån gångsmiley! Lovar lilla B att du ska få jobba snart igen! När vi käkat gick vi tillbaka o stannade till lite vid en klippa där solen lyste så skönt. Vi körde lite budföring och det kom hon ihåg hur hon skulle göra, fast vilket ord var det nu jag skulle springa på? Buse sprang också, men han hade lite att pyssla med först bara…smiley. Nå, det var en riktigt skön dag! Men GUD vad dessa syskon håller på! De låter som att det är liv eller död. Och det såg nog ut så också om man inte visste bättre. Ikväll har det varit -18 när Tobbe var ute innan middagen medan jag tvättade väggarna. Bäzta sover och ska snart få kissas ute bara innan sovdags. Avslutar med några kort. Ska lägga ut nytt album senare i veckan, kanske framåt onsdag.

Grillbilden hamnade på tvären. Sorry, orkade inte gå in o ändra i orginalet när de redan höll på att tanka hem resten. Godnatt!