Att allt kostar så himla mycket pengar när man har så himla litesmiley! Tack för all hjälp med bågutprovning först o främst. Kul att se att du varit inne o hälsat på också Bettan! Nu får du snart fullt upp igen i huset. Men morsan Chilra lär ta hand om dem så bra så! Pussa grynet från gammelmatte. Och jo, visst blir man lite sugen på att kika på demsmiley.

Bäzta är missnöjd. Hur kallt som helst ute. Men vi plockar ner vardagsrummet i kartonger! Hallå, vad gör ni sådär för? Gillar INTE! Vi ska ta vår vanliga runda senare, och imorgon får hon träffa Buse o racea lite. Fast det vet såklart inte hon nu! Idag när jag kom hem hade matleveransen från Magnusson kommit. När jag släpper ut henne blir hon skitförbannad! Det STÅR NÅGOT i hennes trädgård som inte stått där innan o det är SKITLÄSKIGTsmiley. Försökte skälla bort det men det funkade inte, rörde sig faktiskt inte en mm. Fan, kunde inte skrämma bort det. Hm, kanske kan närma mig det i alla fallsmiley?

Med darrande ben gick hon sakta fram, morrande för säkerhetsskull. Tog en 2 meters lov runt för att få vind på eländet. Till slut kom hon fram o tvärstannade, KÄK!! 150 kg käk, PARTY! Nå, brorsan ska visst ha hälften…

Åter till brillorna. Jag vill ha färg. Jag vill ha lite “karaktär” i bågarna nu om jag ändå måste ha brickor. Håller med syrran som mailade mig istället. Det är ju faktiskt som ett smycke också. Vílka kläder, smycken har man varje dag? Att nån gång kanske våga sticka ut o synas! Sen har jag varit så himla trött på mig själv för jag ser bara mina djävla köldexem hela tiden, vill bli av med dem. Går inte att sminka över för det blir bara värresmiley. Med ME har det blivit bättre, men det är ju inga läkemedel utan bara bra naturprod. Fast alla hudläkare jag har varit hos innan har bara stuckit till mig massa kortisonsalvor. Det vill jag inte heller ha. Måste trycka i mig lite vitaminer extra tror jag nu. Maten på jobbet är inte den bästa. Förskolorna prioriteras inte, för de små barnen kan inte opponera sig på samma sätt. De vet ju inte riktigt vilka näringsämnen de behöver o att vitaminerna är sönderkokta…..

Nå, dagens gnällpaus är slutsmiley! Det blir först linser sen får jag se om jag kan ha det så får glasögonen vänta till nästa lön tror jag. Kan jag inte ha linser lägger jag mer pengar på sjyssta bågar. Tack o hej leverpastej. Förresten- nu är det -12 o Bäztis käkar “isglass” ute. Vi har ju dragit ner på maten för att hon inte ská bli skendräktig. Så svarar hon på det! Idag kom hon med en koltrast till Tobbesmileyhoppas det inte var hon som dödat densmiley. Kan det inte varitsmiley. Måste varit nån av grannarnas jävla katter!