Japp! Då har det kommit in röster o synpunkter både på mail o här. Hade med glasögonen på jobbet också. Nu är det ju så att jag arbetar med 4-5 åringar, några hinner fylla 6 innan de slutar. Jag har visat barnen också och det som vann där var bågarna med blommor. ” För att du ser inte ut som en tant fröken” smiley! Kan man välja nån annan efter sånt proffsinlägg?VEM vill vara tant. Efter lite funderande kom vi på, jag o en kollega, att det nog egentligen är formen på bågen som man känner passar. Och jag håller med. Jag gillar iofs blommorna på den men är lite rädd att jag tröttnar. Nu är de alltså inte rosa som de såg ut på bilden, för hade de varit det hade jag aldrig tagit med dem hem, eftersom jag inte gillar rosasmiley men jag ska se imorgon om det kommit några med samma form på båge men kanske inte den där blomman i kanterna. Jag är ju lite rädd att det dessutom är en detalj som kanske inte håller så länge.

Ikväll har jag gjort min plantid och Tobbe tog Bäzta på långtur så vi har klippt klor nu innan sovdags. Det går rätt bra men ikväll ville hon inte ligga still och skulle bara fjanta så jag gick upp så fick Tobbe klippa. Jag brukar själv klippa när vi precis kommit in och hon hunnit bli lite trött o dåsig. Men Tobbe vill inte störa när hon sover…smiley. Jag passar på när hon sover. SÅ OLIKA det kan vara.

Igår pratade jag med pappa innan han åker iväg på semester. Det hörde Tobbe utan att jag sa det. Han konstaterar varje gång jag pratat med nån “hemma”. Då kommer småländskan fram. Lovisa kom i somras på studiebesöket i Kalmar, och tog mig i armen och drog bort mig till ” vår” förskola, så att de skulle förstå vad jag sa när vi kom tillbaka till hotelletsmiley. Godnatt med er. Flytta omkring i livet, men glöm inte era rötter. Kom ihåg att Astrid Lindgren aldrig lämnade småländskan trots alla år i Stockholm. Jag pratar mer småländska nu än när jag bodde där. Natti natt