Efter att ha haft ont i huvudet ett antal veckor tog jag mig i kragen o ringde synsam. Jag vet ju att jag har astigmatism, och har glasögon när jag läser. Men det är ju fler ögonfel i släkten så det var lika bra att gå dit. När hon bad mig läsa raden längst ner så skrattade jagsmiley vaddå sista raden okej hon bläddrade vidare. Ganska snart stod det klart att om inte optikern vore så finkänslig och väluppfostrad skulle hon nog frågat om jag hade ledsagare med mig. Konstaterade i alla fall att jag kanske skulle utbilda Bäzta till ledarhund! Jag som tyckt att jag ser så bra…ibland. OCR nr är ett helvete. Men mina gamla glasögon har funkat där, sa jag. Sen när jag ska kolla på datorn ser allt kursivt ut. Ok. Jag är inte 25 längre, bara att inse. Proggressiva glas o astigmatisk justering. Hon ställde in glasen på provögon så fick jag gå ut i hallen o se över forum. Shit vad stort det är. O va mycket folk! Då såg optikern lite rädd ut, men jag hade ju skojat lite därinne också så hon misstänkte nog att det inte var så mycket allvar. Men det gungade först sen gick det över.

Idag var vi och spelade badminton. Jag är jätteglad för jag kan skylla på att jag inte ser så brasmiley, Jojo fick skylla på att hon har för litet racket. Eller för dåligt. Cilla körde för häftigt från början när hon spelade med Patrik sen när vi spelade lite såg hon väldigt stel ut, men det är ingen ide att säga paus innan hon själv får konstatera att hon behöver vilasmiley. Då fick Jojo låna mitt och tänk så bra det gick då!

När vi spelat klart åkte vi hem o tog med Bäzta ner till klubben. Det såg inte nåt vidare ut. Men det var skönt att kunna släppa lös henne på rastslingan. Men lilla sötis springer inte långt, det skulle hon inte få heller, men bara att hon kan springa runt utan rädsla för trafik. Därefter åkte vi till Forum och provade ut bågar. Vi fick låna med 4 hem. Vad säger ni? Vilka är bäst?

Blommor

Max Mara…dåligt kort, sorry. Men det är som pärlor på skalmarna

Röda

Skaga!

Bäzta vart måttligt road

Japp, kom gärna med synpunktersmiley. Mestadels blir det nog linser, men om det av nån anl inte funkar. Ibland kan det vara torr luft, eller att man är förkyld och så. Nu ska jag börja stuva ner halva vardagsrummet som ännu inte blivit renoverat. Bäzta ligger o äter på märgbenet…hoppas jagsmileysmiley. Må gott därute!