..av alla väder känns det som att vi har nu. Vart tog kylan vägen? Nu är det runt 0 och grått, grått, halt, slaskigt, skitigt och bilen dricker spolarvätska som värsta alkisen! Jag VILL ha VINTER! -17 igen tack!

Annars just inget kul att skriva om faktiskt. Har haft stående huvudvärk o illamående ett par dagar. Blir ju så ibland med nacken, att det känns som att huvudet sitter löst, o då blir jag rätt illamående.

Var på tjh möte på Vaxholm igår med Maud. Ikväll har Bäztis o jag legat i soffan som vanligt o tittat på NCIS efter maten. Förvånad faktískt att tv 3 har sån bra programserie. Annars är det ju bara skitserier som tycks gå ut på vem som skriker o svär mestsmiley bara allmänt jobbiga tycker jag. Nä, nu ska jag fixa lite här hemma o sen ut o sladda med B. Det blir i detta slask oftare o kortare och raskare rundor istället för långa sköna. Sen lek o bus i trädgårdensmiley. Godnatt!