Det gick bra, trots -10 idag så har bilen inte skickat ut falskt larm. Den gick alltså igenom besiktningen, men numer mäter de ju felkoder så jag fick en not om fel och kan klampa upp på verkstan med protokollet i handen.

Igår kväll hade jag väldigt svårt att sova. Fick på dagen veta att ett av de barn jag haft för ett par år sen, nu mist sin pappa. Vad jag förstått hade han plötsligt insjuknat, fallit i koma och dött på natten. Jag tycker så ofantligt synd om denna lilla kille och tanken igår kväll att han förmodligen gråter sig till sömns om han nu kanske börjat förstått vad som hänt, det knöt sig i magen på migsmiley. Tänker på dig!

Ikväll när jag tog min sista runda slogs jag av hur fantasktiskt underbar vintern kan vara! Det är inte ofta vi är bortskämda med detta väder i Nacka. Ångrade att jag inte tog med kameran. När vi kom hem hade Tobbe precis kört in med bilen, har varit ute o provat nya skidorna. Jag hämtade kameran o tog en sväng själv utan Bäztis. Tobbe sa nåt om att det inte går att ta utan stativ. Vaddå inte går! Allt går, de blir bara lite olika fina. Lägger in några av dem bättre här, samt kort på B som jag tog förra veckan. Godnatt, o ta hand om varandra ordentligt. Vi vet inte i förväg hur länge vi får gå på vår jord….