Jaha, nu var det dags för jobb igen på riktigt efter julhelgen, nästan hela barngruppen har kommit tillbaka. Full fart, dagarna rinner på.

Hemma håller jag på att fixa en hållbar budget. Inte kul, fick stryka en föreläsning. Hoppas det kommer fler, det gör det garanterat. Men det är surt. Ska se om det går att skaka i myntburken..smiley hänger ju lite på om min bil går igenom besiktningen imorgon. Det enda felet mig veterligen är ju de falska larmkoderna och idag har den gått så bra så. De dagarna känns som att jag aldrig vill sälja den medans jag andra dagar kan slänga den åt fanders. Eller rättare sagt alla duktiga bilmekar som inte lyckas hitta när den faktiskt har larmat mitt framför ansiktet på dem! Fick nåt svar idag från stora huvudkontoret Citroen om att bilen ju är sju år så de kan inte tillgodose mina önskningar om ett återköp. Vaddå!! Jag har ju frågat redan tidigare hos min verkstad, GRRRsmiley. Blir SÅ sur för jag ÄLSKAR egentligen min bil, men är så TRÖTT på att de inte hittat fel och så detta svar??? PLUS kanske?? Har inte varit så förtjust i såna gnällplank men nu vete fan…

Roligt då! I lördags spelade Jojo Patrick, Tobbe o jag badminton. Cilla o Peter skulle varit med men Peter var tvungen att fixa med volvon så den skulle gå igenom bes. Ska jag kanske avstå volvo ocksåsmiley Nä, får se. Igår var vi på Hellasgården med Gittan, Tord och barnen o åkte långfärdsskridskor, kul! Det var extra roligt nu eftersom jag kände mig mycket säkrare i min åkning. Trots att isen var dålig, mycket sprickor o knaggligt. Jag fastnade i en spricka o ramladesmiley på sidan. Känns lite idag men det går över. Trodde att jag sträckt mig idag för jag fick plötsligt ont i vänsteraxeln på samlingen. Nu när jag skriver att jag ramlade så ínser jag att det kan ha startat redan igår men när jag vred mig idag så vart det droppen…

Ikväll har Tobbe köpt skidor. Han har varit jourledig efter sin vecka och har varit med Bäzta bus så de fick skön sovmorgon och mys. Lilla fröken är en riktig mysråtta!! Dessutom har hon redan igår kväll upphört att vara rädd för snögubben på kvällsprommisen. Hon vet att den står där o blänger på den när vi går förbi. Ungefär som ” Ett steg din jävla snöhög o jag gör snöstorm av dig!” Men igår gick hon förbi med HÖG svans. Jättestoltsmiley Fridens lilja även för en j-a snöhög alltså! Var nog för att jag skvallrade för Ullis! Lilla B klagar också för att vi dragit ner maten lite. Tänkte försöka undvika skendräktighet. Nu är det sovdags, natti natt!