Ingenting passar mig just nu, är less men ändå intesmiley. Jag vill inte jobba, vill vara hemma o ha härliga långpromenader o leka o sen mysa i soffan med Bäzta Bus! Men jag vill inte vara arbetslös o utan pengar. Vill vara stenriksmiley!

Vill byta bil, den funkar förvisso bra nu. Har skickat falska larmkoder med jämna mellanrum. Men nu har jag ju kommit ner i lånen, fast det är nog bäst att sälja medans jag får nåt ut för den. Provsatt en Volvo V50. DEN gillade jagsmiley. Den var jättefinsmiley. Men det satt fel siffror på lappen på rutansmiley, eller rättare sagt. Det var inte 6 nollor efter 21 i min lottovinstsmiley. Men sa till handlarn att om han får in nåt beg så får han höra av sig. Den ÄR beg sa han o skrattade. Fler år sa jag, och erbjöd mig att annars tip-exa på 2;an till en 1:a först iställetsmiley.

Jojo, du pratade om ett annat märke som man kan få ny bil för rätt liten peng. Vad har jag gjort eftersom du vill ta livet av migsmiley, gick in på folksams sida och det var bara RÖTT varningar i säkerhet….så om du ska byta så glöm den!

Min mobil har stängt av sig hur ofta som helst nu, och både under samtal och när som. In med den till Telenor. Förmodligen kostnadsfritt, på garantin. Fick lånetelefon under tiden.

Kommer hem o går prommis med Bäztis o leker i trädgården, fixar med komposten som höll på att få en rottis ihoppandes i tunnansmiley. Hemska matte slänger ju MASSOR av mat!! Hoppar efter den….
Sen gick vi in o gjorde kaffe o la oss i soffan o tittade på skidskyttet! Herrarnas stafett. Jo, visst är jag lite patriot o håller på svenska laget men det är nog så att en del kanske inte riktigt är färdiga för dessa stora tävlingar mentalt. Jag tycker synd om dem, för jag vet hur det känns, skitäckligtsmiley. Är glad att inte brukset är etablerad Tv sport där folk sitter bänkade för att se. Då hade jag aldrig tävlat, utan ägnat mig åt arbetsformen som enbart träning. Norge vann såklart! De har sin Björndalen- och fler såklart. Men det är svårt att toppa det. Han är så erhört duktig fast det är ju tråkigt för det blir liksom inte så stor spänningsmiley när han är med. Men ändå roligt att se sån precision! Vi fick besök av Tobbes polare Våfflan o hans barn, det är gudbarn. Tyvärr så kom de mitt i skidskyttet så jag kände mig lite otrevlig men kunde ju konversera mellan skjutningarna. Och som sagt, läget idag var efter andra stafettvändan rätt given!

Jag måste säga att jag känner mig lite halvduktig i alla fall. Har börjat om med mina joggingturer. Lite jobbigt att behöva jogga på Värmdövägen, men det är där det inte är så halt. Har varit ute ett par ggr och ska ut imorgon igen. Skulle varit ute i kväll, men får nog vila idag o köra imorgon för att få en dag emellan o vila benhinnorna. Annars brukar jag köra 2 dagar o vila den tredje o s v. Men får nog ändra det lite nu när jag måste springa på asfalt. Nu är det dags att jobba lite, plan tid sen ska Tobbe vara snäll o ta ut B, alla mina underställ ligger i tvätten nu o det är -10 så det är ju egentligen rena mildvädretsmiley. Må gott!